18 Aug 2017 "a proper introduction"

Det är på tiden att ni får träffa människorna bakom Entrance!

Så välkommen in bakom kulisserna!

10 augusti 2016 The carpenters pride

Den här lägenheten talade för sig själv. En lägenhet där ägaren själv driver det anrika snickeriet ”Taras Hallgren & Son”, o där han skapat en lägenhet i perfektion till han och hans familj.

Men när familjen växte ytterligare var det ändå dags att sälja sitt mästerverk. Här var det återigen området som behövde en alldeles egen presentation – Jonsered, ett engelskt brukssamhälle uppbyggt i slutet av 1800-talet.

Såklart skymtar ägaren av lägenheten förbi även han, även om huvudrollsinnehavaren för första gången är en inhyrd skådespelare.

13 februari 2016 Brooklyn vibes

Tjusningen med vårt lilla företag är att vi kan göra vad vi vill och sälja vart vi vill. När vi först fick förfrågan om att sälja i Kungsladugård, visste vi inte vad vi skulle kunna förvänta oss. Vi hade helt enkelt aldrig varit där förut. Men så fort vi kom på plats visste vi vad vi själva drog för associationer. Detta är ju Göteborgs eget Brooklyn. Lägenheten osade amerikansk ostkust, vi transporterades i tid och manuset för filmen var klart i huvudet innan vi nått Götatunneln på väg hem. Robert och Stella (två av familjemedlemmarna i lägenheten) fick sin filmdebut. Om vi ska gissa var det nog Robert som var mest nervös…

10 november 2015 Sylvestergatan 7

Tänk er en våning där ägarna har kämpat mot tiden, där original detaljerna har fått en varsam renovering, där golv, lister, dörrar, nischer och eldstad finns bevarat i ett fantastiskt skick, tänk en kille blott 12 år gammal som lever för baletten som bor i denna fantastiska lägenhet som andas konstnärssjälar. Det blev nästan lite för mycket för oss. Vi var bara tvungna att göra denna film. O håll namnet Emanuel Ippolito på minnet, han kommer nämligen ta över världsscenarna, vänta bara! Go Emanuel!

20 oktober 2015 Övre Husargatan 27

En snabbspolning från ofärdigt till inflyttningsklart! Ibland är vi med hela vägen! Ibland går det snabbt!

22 mars 2016 The Bradfords

Ibland blir inte allt som man tänker sig. En film som egentligen skulle handla om det fantastiska lägenhet med en stor balkong i perfekt vänt söderläge, blev något helt annat. Vi hade problem att hitta tid för filmning och enda dagen som fungerade fick snöblandat regn på menyn. Filmen lyfte inte försäljningen och vi valde att inte publisera. Men här kan ni ändå få se resultatet!

Kontakta oss