SÅLD
Mölndal, Kvarnbyvallen 25

På Kvarnbyvallens bergskam, med ett av Mölndals högsta lägen! Yteffektiv tvårummare med öppna sociala ytor, nyproducerad 2016. Stor balkong med milslång vy, en utsikt lika spektakulär dag som kväll! Dessutom insynsskyddat läge, bra förvaringsmöjligheter, möjlighet till egen parkeringsplats och en fastighet i nyskick. Hiss finns!

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift2 639:–
Boarea45 Kvm
Andel1.1039%
Våning5/6

RUMSBESKRIVNING

 

HALL

Ta hissen upp till våning 5! Innanför dörren öppnar hallen upp sig med bra ytor för avhängning och plats för ytterligare förvaring i två garderober varav den ena idag fungerar som städskåp. Öppenheten mot vardagsrum och kök lämnar fri väg för dagsljuset att nå stora delar av lägenheten. 

Väggar: Vitmålade

Golv: Klinker

 

KÖK

Till vänster om hallen med delvis öppenhet mot vardagsrummet. Bra förvaringsmöjligheter bakom vita, fasade skåpsluckor från Marbodal. Maskinell utrustning i form av induktionshäll med flexinduktion, inbyggnadsugn och micro, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Samtliga vitvaror från välrenommerade Siemens. 

Väggar: Vitmålade

Golv: Ekparkett

 

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt vardagsrum med ett stort fönsterparti som bjuder på fri utsikt över det nyligen uppförda kvarteret och närområdet. Kommer du lite närmre fönstret blickar du ut över stora delar av Mölndals stad med omnejd, en vy lika spektakulär dag som kväll!

Väggar: Vitmålade med en vägg i mörkgrå nyans

Golv: Ekparkett

 

BALKONG

En glasinfattad altandörr leder ut till lägenhetens stora balkong vänd mot sydöst vilket under sommaren innebär sol från tidig morgon fram till senare eftermiddag. Milslång vy som sträcker sig över stadens takåsar och lummiga grönområden (För den som önskar finns det en möjlighet att få glasa in balkongen, för mer information prata med ansvarig mäklare).

 

SOVRUM

Rofyllt beläget sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Dessutom mycket god plats för kläderna i en större garderob med speglade skjutdörrar. 

Väggar: Målade i mörkgrå nyans

Golv: Ekparkett

 

BADRUM

Helkaklat badrum, tidlös inrett i sober färgsättning. Badrumsmöbler i form av toalett, kommod med ovanliggande handfat, belyst spegelskåp, vägghängt torkställ och förvaringsskåp, duschhörna med vikbara glasväggar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. 

Väggar: Kaklade

Golv: Klinker

 

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea45 Kvm
Våning5/6
Driftkostnader3 600kr/år
FöreningBrf Panorama
Avgift/månad2 639:–
Ingår i avgiftenVärme och Kallvatten
Ingår inte avgiftenSeparat mätning och debitering för varmvatten
BalkongBalkong
FörvaringsrumKällarförråd
HissJa
EnergideklarationUtförd
EnergiklassB
Energiprestanda55 kWh/Kvm och år
Andel1.1039%
Lgh.nr.51402
Lgh.nr. LMV251402

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår2015-2016
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudFiber via Telia (Telia Triple play för bredband, digital tv och telefoni genom obligatoriskt tillägg till månadsavgiften på 220 kr/mån)

Driftkostnader

Värme240kr/år
El840kr/år
Försäkring2 520kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
3 600kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post
Biträdande Mäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post

Kontakta oss