SÄLJA

ERBJUDANDE UNDER MARS

Just nu erbjuder vi dig som har en balkong, uteplats eller terrass ett stylingbidrag till ett värde av 5000kr för blommor, utemöbler, stylist etc. i samband med försäljning. Teckna förmedlingsuppdrag med oss under perioden 1 mars – 1 april för att ta del av erbjudandet (utan krav på att sälja under denna period).
Givetvis kommer vi först hem till Er för ett förutsättningslöst möte. Kontakta oss så berättar vi mer!

En vacker och inbjudande presentation är idag en förutsättning för att attrahera köparna till en bostad. Detta är något de flesta mäklarbyråer vet om och därför jobbar för, så nu måste något extra till, något som inte går att kopiera.

Att sälja sin bostad är en mycket stor och omtumlande händelse som har stort avtryck i ens ekonomi. I denna stund är det för de flesta viktigt att känna förtroende för den mäklare man anlitar. När ni kontaktar oss för en konsultation är vi därför mycket noga med att förklara processen med försäljningen, hur vi bäst går tillväga för just denna försäljning, vad som passar i området och vad som känns bra för er. I detta första möte lägger vi grunden för en lyckad försäljning och ett givande samarbete.

Entrance står för kvalitet och professionalitet. Nöjda kunder är inte bara mycket viktigt hos oss, utan ett faktum.

Kontakta mig - Jag vill sälja