Viktoriagatan 15
https://www.youtube.com/watch?v=ZM1eVFXjjS8

Är det en kuliss till kostymdramat Vår tid är nu eller är det på riktigt, undrar man när man gläntar på porten till denna fastighet. Svaret är att det i allra högsta grad är på riktigt, men så fint att man måste nypa sig i armen.

Långgatorna 1915
https://www.youtube.com/watch?v=RVYcOhsJSWM

Efter en djupgrävning i arkiven hittade vi fröken Hulda Amalia som bodde i huset på Fjärde Långgatan 18 B från 1912 år framöver. Hur kan det då ha sett ut på gården där hon bodde, vem mer bodde där? Ja det gjorde vi en liten tolkning av! Träffa Kalle!

Från vårt håll ser det lite annorlunda ut
https://www.youtube.com/watch?v=99a1jZlmmiI

För första gången lägger vi en liten slant på att berätta om oss, att saker och ting kan se annorlunda ut beroende på från vilken håll man kikar!

Välkomna in till vår värld!

17 Maj 2019 For generations to come!

Haga – Göteborgs gamla stad!

En gammal man minns sin barndom genom Hagas gatstensbelagda gator! Nästa gång du passerar genom stadsdelen, höj blicken och beundra de vackra husen, fundera över vad väggarna hade sagt om de hade kunnat tala!

April 2018 Studio on fleek

Mette och Anders bor i en stor lägenhet på Södra Vägen 34. När barnen flyttade ut blev lägenheten på tok för stor för dem, men då de trivdes oerhört bra i området och föreningen kändes en flytt väldigt avlägsen. Då väcktes tanken på att stycka av en del av lägenheten och på så vis även bidra till ytterligare en ny bostad på Göteborgs bostadsmarknad. För vår del har detta varit ett oerhört roligt projekt från början till slut!

15 Mars 2018 Livingroom live session!

Om du skulle ljudsätta din bostad, vilken musik hade du då valt? Vi fick möjligheten att ljudsätta en fantastisk 4:a i Linnéstaden. Här är vår tolkning! O visst är det väl vår alldeles egna Jessica som tar ton!

10 augusti 2016 The carpenters pride

Den här lägenheten talade för sig själv. En lägenhet där ägaren själv driver det anrika snickeriet ”Taras Hallgren & Son”, o där han skapat en lägenhet i perfektion till han och hans familj.

Men när familjen växte ytterligare var det ändå dags att sälja sitt mästerverk. Här var det återigen området som behövde en alldeles egen presentation – Jonsered, ett engelskt brukssamhälle uppbyggt i slutet av 1800-talet.

Såklart skymtar ägaren av lägenheten förbi även han, även om huvudrollsinnehavaren för första gången är en inhyrd skådespelare.

13 februari 2016 Brooklyn vibes

Tjusningen med vårt lilla företag är att vi kan göra vad vi vill och sälja vart vi vill. När vi först fick förfrågan om att sälja i Kungsladugård, visste vi inte vad vi skulle kunna förvänta oss. Vi hade helt enkelt aldrig varit där förut. Men så fort vi kom på plats visste vi vad vi själva drog för associationer. Detta är ju Göteborgs eget Brooklyn. Lägenheten osade amerikansk ostkust, vi transporterades i tid och manuset för filmen var klart i huvudet innan vi nått Götatunneln på väg hem. Robert och Stella (två av familjemedlemmarna i lägenheten) fick sin filmdebut. Om vi ska gissa var det nog Robert som var mest nervös…

10 november 2015 Sylvestergatan 7

Tänk er en våning där ägarna har kämpat mot tiden, där original detaljerna har fått en varsam renovering, där golv, lister, dörrar, nischer och eldstad finns bevarat i ett fantastiskt skick, tänk en kille blott 12 år gammal som lever för baletten som bor i denna fantastiska lägenhet som andas konstnärssjälar. Det blev nästan lite för mycket för oss. Vi var bara tvungna att göra denna film. O håll namnet Emanuel Ippolito på minnet, han kommer nämligen ta över världsscenarna, vänta bara! Go Emanuel!

20 oktober 2015 Övre Husargatan 27

En snabbspolning från ofärdigt till inflyttningsklart! Ibland är vi med hela vägen! Ibland går det snabbt!

22 mars 2016 The Bradfords

Ibland blir inte allt som man tänker sig. En film som egentligen skulle handla om det fantastiska lägenhet med en stor balkong i perfekt vänt söderläge, blev något helt annat. Vi hade problem att hitta tid för filmning och enda dagen som fungerade fick snöblandat regn på menyn. Filmen lyfte inte försäljningen och vi valde att inte publisera. Men här kan ni ändå få se resultatet!

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.