SÅLD
Linnéstaden, Djupedalsgatan 4

Högt upp i huset, hiss, två balkonger i en mycket attraktiv sekelskiftesfastighet! Bevarade originaldetaljer och fina ytskikt. Lägenheten har en representativ planlösning med vardagsrum och matsal i fil ut mot Djupedalsgatan. Sovrum och kök mot lugn sluten innergård!

Bud just nu:

5 765 000:-

fakta
Antal rum3
Avgift4 064:–
Boarea93 Kvm
Andel3.25%
Våning3

Lägenhetsbeskrivning

Läget är ett av Linnéstadens bästa, med opretantiösa gormekrogar i huset och runt hörnet hela Linnégatans många kafeér, restauranger och boutiquer.

Huset uppfördes 1907 efter ritningar av arkitekt Nils Person. Gatufasaden är mönstermurad och pryds av balkonger i elegant, sirligt utförande.

Bevarade originanaldetaljer såsom spegeldörrar, stuckaturer, takrosetter och listverk ramar in rummen på ett elegant sätt. Därtill ligger bevarade ljusa originalbrädgolv i hela lägenheten!

 

 

Vardagsrum

Stort vardagsrum med höga fönster, stuckaturer, profilerade listverk och bevarade brädgolv. Tack vare utformningen är rummet oerhört lättmöblerat och tack vare sin storlek ryms både matsalsdel och vardagsrumsdel om så önskas.

Golv: Originalbrädgolv (hårdvaxoljade)

Väggar: Målade (Jotun Tidlös)

 

Matsal

Vardagsrum och matsal ligger i fil mot Djupedalsgatan och skiljs av med ståtliga parspegeldörrar. Rummen är väl tilltagna och erbjuder tillsammans gott och sällskapsyta. Matsalen lämpar sig såklart även väl som sovrum. Här finns utgång till lägenhetens ena balkong (kvällssol).

Golv: Originalbrädgolv (hårdvaxoljade)

Väggar: Målade (Jotun Tidlös)

 

Sovrum

Lugnt och tyst sovrum mot sluten innergård. Rummet är stort och rymmer utan problem större förvaringsmöbler, eller inbyggda garderober. Även sovrummet ramas in av stuckaturer, profilerande lister och dörren är en gammal originaldörr.  Från sovrummet når man lägenhetens andra balkong som ligger i rakt sönderläge.

Golv: Originalbrädgolv

Vägg: Målade (Jotun Tidlös)

 

Kök

Köket har sin originalplacering i lägenheten och är ett litet arbetskök med arbetsdel i vinkel. Köket renoverades 2010 med skåpsinredning från Marbodal och bänkskiva med virrevarrmönster. Köket är utrustat med fristående Kyl och frys från SMEG, Inbyggnadsugn och induktionshäll från Siemens.  Och diskmaskin från Siemens.

Golv: Originalbrädgolv (hårdvaxoljad)

Väggar: Pärlspont och tapet

 

Badrum

Helkaklat stilrent badrum som totalrenoverades 2011. Badrummet har duschörna med vikdörrar i glas, tvättställ i kommod med översittande spegel med belysning och handukstork.

Golv: Svart klinker (underliggande golvvärme)

Väggar: Vitt kakel

 

Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 4 kvm.

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum3
Boarea93 Kvm
Våning3
Driftkostnader7 500kr/år
FöreningBrf Kommendantsängen 2:2
Avgift/månad4 064:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten och Kabel-TV
BalkongTvå balkonger
FörvaringsrumKällarförråd
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda119 kWh/Kvm och år
Andel3.25%
Lgh.nr.207
Lgh.nr. LMV1301

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1909
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El4 000kr/år
Försäkring3 500kr/år
Total driftkostnad 7 500kr/år

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Erika Bergholm
070-143 33 43
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.