SÅLD
Linnéstaden, Nordenskiöldsgatan 7B

Totalrenoverad tjugotalsetta om ca 41 kvm i hjärtat av Linnéstaden med närhet till, ja, i princip allt man vill ha! Runtgående planlösning, nära 3 meter till tak, stuckatur, djupa nischer och tre höga fönster på rad i rakt söderläge! Påkostat kök och badrum med genomtänkta och smarta lösningar. Välskött Brf med tillgång till en av Linnéstadens mest populära innergårdar! Hiss finns!

fakta
Antal rum1 rum och kök
Avgift2 857:–
Boarea41 Kvm
Andel1.9%
Våning2/6

RUMSBESKRIVNING

 

HALL

Stor möblerbar hall med plats för mycket! Förvaring i två fristående garderober, en inbyggd garderob med bevarad spegeldörr och smarta hyllplan över dörrposten mot köket. Från hallen nås både kök, badrum och allrum i en runtgående och öppen planlösning. 

Väggar: Vitmålade

Golv: Trägolv 

 

KÖK

Med högt fönster i söderläge och öppenhet mot allrummet ligger köket, renoverat 2014. Vita släta skåpsluckor i kombination med öppna hyllplan ger plats för många ting. Dessutom ytterligare förvaringsutrymme i bevarat originalskafferi! Ovan bänkskivan i vitt med nedsänkt diskho är det kaklat i halvförband med vitt kakel och mörk fog. Ljust och luftigt rum med plats för större bord. Maskinell utrustning i form av gasspis med elektrisk ugn och fläktkåpa (äldre) samt diskmaskin och kombinerad kyl och frys (från 2014).

Väggar: Vitmålade

Golv: Klassiskt svart/vit rutig plastmatta

 

ALLRUM

Stort och ljust allrum med bred öppning mot köket och två höga fönster vända mot söder! Givmilda ytor ger gott om plats för både säng, soffa och tv-möbel utan att det känns trångt. Charmfullt med höga smäckra fönster, djupa nischer i sten och slät takstuckatur. 

Väggar: Vitmålade

Golv: Trägolv

 

BADRUM

Nyrenoverat badrum från 2017 med påkostade materialval och genomtänkt, platsbyggd förvaring. Helkaklade vita väggar i halvförband och ljusgrå marmor i fiskbensläggning på golvet. Självklart golvvärme! Badrumsmöbler i form av en platsbyggd förvaringsmöbel med handfat, avställningsytor och öppna hyllplan, stor spegel, vägghängd toalett med hyllplan i marmor, handdukstork, duschhörna med vikbara glasväggar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. 

Väggar: Kaklade

Golv: Marmor

 

Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum1 rum och kök
Boarea41 Kvm
Våning2/6
Driftkostnader4 840kr/år
FöreningBrf Sveagatan-Nordenskiöldsgatan
Avgift/månad2 857:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
FörvaringsrumKällarförråd
HissJa
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda150 kWh/Kvm och år
Andel1.9%
Lgh.nr.40002
Lgh.nr. LMV1102

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1929
Fönster2-glas
UppvärmningFjärrvärme
VentilationSjälvdrag
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El1 200kr/år
Försäkring2 160kr/år
Gas1 480kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
4 840kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.