SÅLD
Kungshöjd, Kungshöjdsgatan 11B

På toppen av Kungshöjd! Med vidsträckt utsikt, över 4 meter i takhöjd, enorma fönsterpartier som löper från golv till tak, charmigt hörnläge och stora sociala ytor! Unik studiolägenhet med loft byggd 2006 i rustik borgfastighet. Längst upp på Kungshöjdsgatan, lugnt och tyst med Kungsgatan och stadsvimlet alldeles runt hörnet. Inarbetad och välskött förening med god ekonomi. Bredband ingår i avgiften!

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift3 443:–
Boarea53 Kvm
Andel0.99%
Våning1

RUMSBESKRIVNING

 

Högst upp på Kungshöjd sträcker sig Brf Kungshöjds pampiga fastighet, närmast borgliknande, runt hörnet Kungshöjdsgatan/Arsenalsgatan. Bakom entréporten väntar ett trapphus som imponerar på de flesta. Välbevarat med dekorativa paneler, slående takhöjd och spröjsade fönsterpartier. Till höger om entrén nås föreningens gästlägenhet som hyrs ut till föreningens medlemmar.

 

HALL

Till vänster om huvudentrén, bakom speglad ytterdörr, nås hallen. Hallen mynnar ut i vardagsrum och kök, till vänster om hallen leder en trappa dig upp till loftet. Inunder loftet ger en garderob med spegelskjutdörrar bra förvaring. Hela det nedre våningsplanet har behaglig golvvärme.   

Väggar: Vitmålade

Golv: Klinker som övergår i parkett

 

KÖK OCH VARDAGSRUM

Hallen mynnar ut i ett stilrent kök i vinkel från danska Multiform. Med social öppenhet mot vardagsrummet och vidsträckt utsikt över innerstaden. Här placeras det fördelaktigt ett stort matsalsbord och ändå återstår det massor av yta för soffgrupp och annat möblemang i vardagsrummet. Köket är inrett med modern interiör i form av släta skåpsluckor i vitt med integrerad diskmaskin och specialtillverkad bänkskiva i rostfritt stål med integrerad diskho, blandare från Damixa och infälld induktionshäll. Kombiugn, tallriksvärmare och kombinerad kyl/frys i rostfritt stål. Samtliga vitvaror från Siemens. Ovan bänkytan är väggen lagd med microcement. 

Med en i vardagsrummet slående takhöjd på över 4 meter, massiva vitputsade stenväggar, charmiga vinklar och fönsterpartier som löper från golv till tak åt både öster och söder. Samtliga fönster har reglerbara lamellgardiner och på utsidan av fönstren finns sol- och vindstyrda markiser. 

Väggar: Vitmålade

Golv: Parkett

 

SOVLOFT

På det övre etaget ligger lägenhetens charmiga sovrum med utsikt över stadsdelar som Haga, Linné och Vasa. Med en takhöjd på cirka 1.90 meter mäter loftet cirka 9 kvm extra boarea utöver de 53 kvm boarea (bottenplan) den är registrerad som hos föreningen. Dessutom tillkommer den intilliggande klädkammaren som ger bra förvaringsyta. 

Väggar: Vitmålade

Golv: Parkett

 

BADRUM

Till höger om hallen ligger ett väl tilltaget badrum, inrett med högkvalitativa materialval. Väggarna är helkaklade i vitt varav en vägg i microcement, på golvet ligger grafitgrått klinker med underliggande golvvärme. Badrumsmöbler i form av vägghängd toalett, kommod i blond ek med ovanliggande handfat samt vägghängt högskåp (båda från Vedum), duschhörna med glasvägg (duscharmatur och handfatsblandare från Damixa), handduksvärmare samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. 

Väggar: Kaklade

Golv: Klinker

 

ÖVRIGT 

Hos föreningen är lägenheten registrerad som 53 kvm boarea. Övre plan har dock en takhöjd på cirka 190 cm. Därför marknadsförs lägenheten med en totalyta på 62 kvm boarea, då med övervåningen inkluderat. 

 

Till lägenheten hör ett förråd i källaren. 

 

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea53 Kvm
Våning1
Driftkostnader4 200kr/år
FöreningBrf Kungshöjd
Avgift/månad3 443:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Bredband, TV och bredbandstelefoni via Telia
FörvaringsrumTill lägenheten hör ett förråd i källaren
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda139 kWh/Kvm och år
Andel0.99%
Lgh.nr.23
Lgh.nr. LMV1001

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1906
Tv- InternetutbudI månadsavgiften ingår Telia Bredband 100/100 Mbit/s, TV från Telia tv-paket Lagom samt bredbandstelefoni.

Driftkostnader

El2 400kr/år
Försäkring1 800kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
4 200kr/år
Driftskostnader uträknade genom schablon. Faktiska kostnader kan variera.

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.