SÅLD
Linnéstaden, Nordhemsgatan 20 B

Pampig sekelskiftestvåa (möjlig 3:a) med möjlighet till vindsuppbyggnad. Oerhört rymlig om hela 80 kvm. Fint renoverad med smakfulla färg och materialval. 3,2 meter till tak, originalbrädgolv, detaljrika listverk, kakelugnar (ej i bruk), höga fönster och rofylld balkong mot lugn innergård. Lägenhet med två ingångar. Ej hiss.

Budgivning dold
fakta
Antal rum2
Avgift4 030:–
Boarea81 Kvm
Våning4/4

Lägenhetsbeskrivning

Historien om långgatorna går tillbaka till mitten av 1800-talet. Då präglades området främst av sin närhet till hamnen, och var därmed sjöfolkets gator. Nu, nästan 200 år senare, ett myllrande och pulserande stadsliv med kreativa startups, nyskapande koncept-restauranger och ett rikt kulturliv.

 

Hall

Hall med både plats för avhängning och även större garderob för förvaring och klädvård. 

(Här är lägenhetens ingång idag och en av lägenhetens två entréer) Vid en eventuell ombyggnation skulle man kunna stänga denna entré och bygga ett sovrum här och istället öppna upp lägenhetens andra entré borta i andra innerhallen.)

Golv: Brädgolv i original

Väggar: Målade

 

Kök

Stort kök i vinkel och med plats för stor matgrupp. Detta är verkligen lägenhetens hjärta! Från köket nås lägenhetens balkong. En härlig hörnbalkong mot lugn innergård. 

Det grå köket ackompanjeras av en mörk bänkskiva och klassiskt vitt kakel. Samtliga vitvaror är i rostfritt och består av kyl och kombinerad frys, ugn i praktiskt arbetshöjd och inbyggd micro, diskmaskin, spishäll och kolfilterfläkt. 

Golv: Brädgolv i original

Väggar: Målade

 

Vardagsrum

Oerhört pampigt rum med alla originaldeltajjer man kan önska sig, stuckaturerna, de höga listerna, brädgolvet och den vackert utsmyckade kakelugnen. 

Golv: Brädgolv i original

Väggar: Målade (Nordsjö Deep Paris)

 

Sovrum

Stor sovrum med plats för både stor säng och stora förvaringslösning. Här finns idag ett set om 4 garderober längs rummets kortsida. Höga fönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Rummet är rikligt dekorerat med stuckaturer och profilerade listverk och kronan på verket är en ståtlig kakelugn i skogsgrönt. 

Golv: Brädgolv i original

Väggar: Målade (Nordsjö färg Hop Greige)

 

Badrum

Väl tilltaget badrum med duschhörna, WC, tvättställ i kommod och separat tvättavdelning. Här finns även utrymme för ytterligare förvaringsmöbler om så skulle önskas. 

Golv: Grå klinker (golvvärme)

Väggar: Vitt kakel

 

Inre hall

Mellan sovrum, vardagsrum, kök och bad ligger en inre hall som kan blir lägenhetens entré, då här finns en igensatt utgång till ett annat trapphus. 

Golv: Brädgolv i original

Väggar: Målade

 

Övrigt: Till lägenheten hör ett stort vindsförråd, beläget i tornet på huset. Som ny ägare till lägenheten bör man traditionsmässigt bjuda in till tornfest direkt vid inflytt, detta uppskattas enormt! 

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2
Boarea81 Kvm
Våning4/4
Driftkostnader4 260kr/år
FöreningNordhemsgatan 16-20
Avgift/månad4 030:–
Ingår i avgiftenVärme, V/A och Kabel-TV
BalkongBalkong
FörvaringsrumVindsförråd
HissNej
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda207 kWh/Kvm och år
Lgh.nr.2050
Lgh.nr. LMV1302

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1889
Fönster2-glas och 3-glas
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El2 760kr/år
Försäkring1 500kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
4 260kr/år
Schablonberäknad

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Erika Bergholm
070-143 33 43
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.