SÅLD
Landala, Kolonigatan 9A

På toppen av Landala! Med hänförande utsikt som imponerar på de flesta. Genomgående och välplanerad planlösning med stora sociala ytor, cirka 2,70 meter i takhöjd och sovrum mot lugn innergård. Stilrent badrum renoverat hösten 2017. Mycket bra förvaringsytor och två förråd som hör till lägenheten. Mysig innergård, omgiven av områdets välbevarade landshövdingehus. Väl inarbetad förening med låg belåning och god ekonomi. Bredband ingår i avgiften!

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift3 440:–
Boarea56.6 Kvm
Andel1.56766%
Våning4 av 4

RUMSBESKRIVNING

 

HALL

Rymlig hall med bra ytor för avhängning och avställning direkt till vänster om ytterdörren. Dessutom gott om förvaringsmöjligheter i stor garderob med skjutdörrar samt i klädkammare. Hallen leder dig vidare in i bostadens olika rum. 

Väggar: Tapetserade (Trapez, Arne Jacobsen)

Golv: Originalparkett

 

KÖK

Till höger om entrén ligger köket. Bra förvaringsytor bakom vita släta skåpsluckor i fullhöjd som löper längs med kökets två långsidor. Bänkskivor i vitoljad massiv bok och diskbänk i rostfritt stål. Matplats intill kökets fönster mot gården. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. 

Väggar: Vitmålade

Golv: Brädgolv

 

SOVRUM

Med fönster mot föreningens innergård och utsikt över områdets landshövdingehus ligger sovrummet. Lugnt och tyst helt utan någon insyn. En garderob i fullhöjd med skjutdörrar ger bra förvaring. 

Väggar: Målade grå

Golv: Originalparkett

 

VARDAGSRUM

Fyra höga fönster på rad bjuder inte bara in rikligt med dagsljus i vardagsrummet utan bjuder även på vidsträckt utsikt över staden. Ett stort rum med väl tilltagna sociala ytor som lämnar gott om plats både för soffgrupp, matsalsbord och skrivbordshörna utan att det alls känns trångt. Ljust och luftigt med cirka 2,70 meter i takhöjd. 

Väggar: Målade grå

Golv: Originalparkett

 

BADRUM

Stilrent badrum renoverat hösten 2017 i smakfull gestaltning. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger hexagonmönstrat klinker med underliggade golvvärme. Maskinell utrustning i form av toalett, kommod med ovanliggande handfat, spegelskåp, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare med vägghängt förvaringsskåp ovan. 

Väggar: Kaklade

Golv: Klinker

 

Till lägenheten hör ett förråd på vinden och ett förråd i källaren, båda tillgängliga från lägenhetens trapphus.

 

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea56.6 Kvm
Våning4 av 4
Driftkostnader3 756kr/år
FöreningHSB Brf Strandpiparen 1934
Avgift/månad3 440:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV, bredband
FörvaringsrumTill lägenheten hör ett förråd på vinden och ett förråd i källaren
HissNej
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda148 kWh/Kvm och år
Andel1.56766%
Lgh.nr.16
Lgh.nr. LMV1304

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1934
Tv- InternetutbudFöreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia avseende tv, bredband och telefoni som ingår i månadsavgiften.

Driftkostnader

El1 440kr/år
Försäkring2 316kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
3 756kr/år
För att sänka elkostnaderna för föreningens medlemmar har individuell mätning och debitering av hushållsel införts. Driftskostnader enligt säljarens uppgifter.

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.