SÅLD
Linnéstaden, Skanstorget 5 A

Minitvåa med klassisk och pompös sekelskiftescharm. Suktar du efter stuckaturer, brädgolv, profilerade listverk och vill ha något som bara är att flytta in i, här är den! Smart förvaltade kvadratmetrar, sober färgsättning och ett oerhört populärt läge! Stabil och välskött förening, där bredband ingår i avgiften!

Budgivning dold
fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift2 352:–
Boarea39 Kvm
Andel0.90633%
Våning2/6

Lägenhetsbeskrivning

Haga, Linné eller Vasastaden, Har du svårt att välja! Här är lägenheten som ligger på det gyllene snittet! Med armlängds avstånd till allt! Insynsskyddad och med utsikt över Skansen Kronan, Södra Haga och Nordöstra Linné! Oerhört välplanerade kvadrat med stort sovrum, bra med förvaring och en köks och vardagsrums-kombo!

 

Hall

Hall i vinkel, med plats för avhängning! I inre delen av hallen finns gott om förvaring i garderob bakom smickrande draperi som mjukar upp intrycket!

Golv: Vitmålat brädgolv i original

Väggar: Målade vita

 

Vardagsrum/Kök

I en oerhört lyckad kombolösning ligger kök och vardagsrum i rummet mot gatan. Det som är mest iögonfallande är inte takhöjden, inte heller de vackra listverken eller de bevarade stuckaturerna, utan det fria läget med utsikt ut mot Skansen Kronan och ljusinsläppet från de stora höga fönstren i västerläge. Maskinparken består i integrerad kyl och frys samt diskmaskin från 2017, induktionshäll  och ugn från 2016,  

Golv: Parkett

Väggar: Målade vita

 

Sovrum

Stort sovrum med rofyllt gårdsläge. Sovrummet har en något mörkare färgsättning som accentueras av den framtagna tegelväggen vars rundning ut mot trapphuset ger en charmig detalj. Här finns förvaring i stor dubbelgarderob och ytterligare förvaringsmöjligheter i nischer i väggarna.

Från sovrummet har det funnits bygglov för en balkong sedan tidigare, bygglovet har dessvärre gått ut. Om det skulle vara intressant med balkong måste bygglovet förnyas och styrelsen måste informeras.

Golv: Vitmålat brädgolv i original

Väggar: Målade

 

Badrum

I hallen ligger ett snyggt helkaklat badrum med WC, handfat, spegelskåp med belysning, vägghängda badrumskåp samt duschhörna. Ytskikt i naturliga och sobra färgval. Stora vita kakelplattor på väggarna och klinkers i en sandfärgad nyans på golvet.

Golv: Sandfärgad klinker

Väggar: Vitt kakel

 

Förråd

Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 4 kvm.

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea39 Kvm
Våning2/6
Driftkostnader5 400kr/år
FöreningBrf Skanstorget i Göteborg
Avgift/månad2 352:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
FörvaringsrumVindsförråd
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda150 kWh/Kvm och år
Andel0.90633%
Lgh.nr.33
Lgh.nr. LMV1102

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1887-1907
Byggnadsår kommentar4 Byggnader
Tv- InternetutbudCanal Digital och Fiber via Ownit 1000mb/sek ingår i avgiften.

Driftkostnader

El3 600kr/år
Försäkring1 800kr/år
Total driftkostnad 5 400kr/år

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Erika Bergholm
070-143 33 43
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.