SÅLD
Haga, Haga Östergata 26

Social, rymlig och genomgående tvåa om närmare 68kvm! I idylliska Hagakvarter där stadsbruset känns minst sagt avlägset. Fint renoverad under 2018/2019. Stilrent badrum med egen tvättavdelning samt mycket bra förvaring! Sittmöjligheter alldeles utanför dörren mot den mysiga innergården. Ett lugnt läge med direkt närhet till Haga Nygatas myller av mysiga små butiker, caféer och restauranger. Välmående bostadsrättsförening med stabil ekonomi, goda lokalintäkter och övernattningslägenhet. Bredband inkluderat i avgiften!

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift3 557:–
Boarea67.7 Kvm
Andel1.05971%
Våning2 av 4

LÄGENHETSBESKRIVNING

 

Haga- Göteborgs första förort som med tiden blivit byn mitt i stan. Här råder en småskalig stadsbebyggelse där gammalt och nytt förenas på ett charmfullt sätt. Kvarteren planlades redan i mitten av 1600-talet, numera är Hagas bilfria gator kantade av välbesökta små kaféer och butiker. Väl innanför föreningens portar kvitter fågelsången och tystnaden gör det svårt att begripa hur centralt du faktiskt befinner dig. Här bor du verkligen mitt i stan, med promenadavstånd till det mesta. Dessutom synnerligen bra kommunikationer alldeles utanför portdörren som enkelt tar dig vidare till stadens alla hörn. Några kvarter bort breder grönskan i Slottsskogen och Änggårdsbergen ut sig om du känner för att smita undan stadslivet för en stund och bara koppla av. Å andra sidan räcker det att bara gå utanför ytterdörren och slå sig ned på en av föreningens mysiga innergårdar...

 

HALL

En trappa upp (hiss finns), privat längst in på loftgången, välkomnas du in i hallen med plats för avhängning direkt till vänster. En inre hall knyter samman vardagsrum, kök och badrum. Här inrymmer en stor garderob med skjutdörrar goda förvaringsmöjligheter. 

Väggar: Tapet/Målade

Golv: Parkett

 

KÖK

Med fönster mot föreningens mysiga innergård ligger lägenhetens kök. Utrustat med vit skåpinredning som inrymmer gott om förvaring och bra arbetsytor i vinkel. Plats för större matbord intill fönstret. Vitvaror i form av spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. 

Väggar: Målade

Golv: Parkett

 

BADRUM

Det stilrena badrummet totalrenoverades så sent som 2018. Inrett i sobra, tidlösa färg- och materialval. Tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt bra arbetsytor och skåpförvaring. I övrigt är badrummet utrustat med toalett, kommod med ovanliggande handfat, spegel, duschhörna och golvvärme.  

Väggar: Kaklade

Golv: Granitklinker

 

VARDAGSRUM

Stort och luftigt vardagsrum varifrån du tittar ut över de charmiga trähusen i Haga. Gott om plats för socialt umgänge med stora ytor för diverse möblemang. 

Väggar: Målade

Golv: Parkett

 

SOVRUM

Det rofyllda sovrummet är placerat längst in i lägenheten med angränsande klädkammare intill. Plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Tyst och behagligt med fönster mot lugna Husargatan. 

Väggar: Målade

Golv: Parkett

 

KLÄDKAMMARE

Stor klädkammare som sväljer det mesta i klädväg och annat därtill!

Väggar: Målade

Golv: Laminat

 

Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

 

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea67.7 Kvm
Våning2 av 4
Driftkostnader4 200kr/år
FöreningBrf Ada i Göteborg
Avgift/månad3 557:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Bredband och TV
BalkongLoftgång
FörvaringsrumKällarförråd
HissJa
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda97 kWh/Kvm och år
Andel1.05971%
Lgh.nr.27
Lgh.nr. LMV1103

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1991
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudFöreningen har en gruppanslutning för bredband (250/250), telefoni och digital TV via Bredbandsbolaget. Avtalet gäller fram till och med juni 2020.

Driftkostnader

El2 400kr/år
Försäkring1 800kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
4 200kr/år
Driftskostnader uträknade genom schablon. Faktiska kostnader kan variera.

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.