SÅLD
Linnéstaden, Första Långgatan 6 B

New York möter Göteborg i denna arkitektoniska ateljétvåa på 73 kvm. Här erbjuds en lägenhet av internationell klass med eleganta vinklar och linjer tillsammans med en spännande planlösning. Ett stort välvt fönster i ena änden och på motsatt sida en enorm balkong i soligt söderläge. Tyst läge precis runt hörnet från Linnéstadens stora utbud av kultur, restauranger och kommunikation. Stabil förening.

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift3 455:–
Boarea73 Kvm
Andel4.84%
Våning2

LÄGENHETSBESKRIVNING

HALL

Rymlig hall med vägghängd förvaringslösning och plats för avhängning. Från hallen når du badrum, kök och vidare in i lägenheten.

Golv: Ekparkett

Väggar: Målade ljusgrå

 

SOVRUM

Harmoniskt och lugnt sovrum mot innergården. Stora glasinfattade dubbeldörrar ut mot balkongen och inbyggd garderob i väggen. En dubbelsäng inryms utan problem och plats för ytterligare säng/förvaringsmöbel finns.

Golv: Ekparkett

Väggar: Målade bruten vit

 

BALKONG

Mot den knäpptysta och pittoriska innergården finns balkong i rejält tilltagna mått. Inrymmer med lätthet ett större möblemang och växter. Runt balkongen löper ett rundat staket i svartmålat järn. Balkongen vätter åt söder och är därmed solig under sommarhalvåret.

 

KÖK

Praktiskt utformat kök i stilrent vitt och grått. Taktisk placering mitt i lägenheten vilket möjliggör för en större matplats i vardagsrummet eller i köket. Tålig bänkyta i rostfritt stål, kaklat stänkskydd och dubbelho, perfekt vid matlagning! Bakom vita luckor, draglådor och skåp finns ordentligt med förvaring för porslin, glas och torrvaror. Fullutrustat med diskmaskin, kombinerad kyl/frys, köksfläkt, varmluftsugn, samtliga i vitt utförande.

Golv: Ekparkett

Väggar: Målade ljusgrå

 

VARDAGSRUM

Slående rum som karakteriseras av stort välvt fönster längs hela kortsidan. Rummet är stort och tack vare sin utformning inrymmer det med lätthet en större matplats och soffgrupp. Det välvda fönstret har djupa nischer. Fönstret skänker ett behagligt ljus och skapar en härlig känsla åt hela lägenheten.

Golv: Ekparkett

Väggar: Målade bruten vit

 

BADRUM

Badrum med stilrena material och färger. Badrummet är tack vare sin utformning förvånandsvärt stort och erbjuder idag en dusch bakom vikbara väggar i glas, förvaring i tvättställskomod och väggskåp. I ena hörnet finns en avsedd plats, där det är förberett med avlopp/el, för tvättmaskin och torktumlare. Tidlöst kakel i vitt med grå fog och schackrutigt klinkergolv. Badrummet är förberett med infällda högtalare och spotlights. 

Väggar: Vita kaklade

Golv: Schackrutigt klinker

 

KLÄDKAMMARE

I anslutning till vardagsrum och kök finns en rymlig och genomtänkt klädkammare med förvaring i garderobsstommar med lådor, backar och häng-möjlighet.

 Golv: Ekparkett

Väggar: Målade bruten vit

 

Lägenheten disponerar ett vindsförråd beläget på vinden ovanför trapphus B & C

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea73 Kvm
Våning2
Driftkostnader3 438kr/år
FöreningMasthugget 9:5
Avgift/månad3 455:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV
BalkongBalkong
FörvaringsrumVindsförråd
HissNej
EnergideklarationEj utförd
Andel4.84%
Lgh.nr.152-1-1021
Lgh.nr. LMV1101

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1906
UppvärmningFjärrvärme
VentilationMekanisk (endast frånluft)
Tv- InternetutbudCom Hem

Driftkostnader

El1 434kr/år
Försäkring2 004kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
3 438kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.