SÅLD
Linnéstaden, Första Långgatan 6B

Sekelskiftestvåa med solig balkong i gassande västläge! På högsta våningsplan mot pittoresk innergård finner vi en smakfullt renoverad lägenhet med vackra detaljer och en stor dos karaktär. Dessutom är föreningen synnerligen välskött med en stabil ekonomi och renoverad fastighet vilket avspeglas i den låga månadsavgiften.

Budgivning dold
fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift3 075:–
Boarea60 Kvm
Andel3.70000%
Våning3/3

Lägenhetsbeskrivning

HALL

Hallen är separerad från resterande lägenhet och erbjuder förvaring i form av avhängning på vägg och i en stor klädkammare. Det gör att ytterkläder och skor hålls undan från resterande rum.

Väggar: Målade

Golv: Brädgolv i original

 

KÖK

Stilrent kök i klassiskt snitt med vita fasade träluckor och en kontrasterande arbetsbänk i mörkbetsad ek. Köket är smart uppfört i två sektioner med goda förvaringsmöjligheter i såväl överskåp som underskåp och draglådor. Stänkskydd i form av pärlspont och plexiglas. Fullutrustat med varmluftsugn, diskmaskin, inbyggd spisfläkt, kombinerad kyl/frys och spishäll. Fastighetens över hundraåriga historia påminner med bevarade listverk och ett framtaget originalgolv.

Från köket når man via glasinfattade dörrar ut till balkongen i rakt västerläge. Med sitt fria och höga läge med solsken från tidig lunch till sen kväll är balkongläget bland de bästa.

Väggar: Målade vita

Golv: Brädgolv i original

 

VARDAGSRUM

På andra sidan om vackra dubbeldörrar finns det rymliga vardagsrummet med charmfulla vinklar. I ena hörnet tronar en praktfull kakelugn(Ej fungerande) och ett stort fönster i västerläge bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Mängder med detaljer i det framtagna brädgolvet, den pampiga kakelugnen och fina snickerier i listverk, foder och speglade dubbeldörrar. Rummet inrymmer ledigt en soffgrupp och tv-möbel.

Väggar: Målade vita

Golv: Brädgolv i original

 

SOVRUM

I bortersta delen av lägenheten finns den mer privata avdelningen med ett stort sovrum och ett badrum alldeles i anslutning. Sovrummet är rymligt och lugnt med ett stort fönsterparti ut mot innergården. Tack vare sovrummets unika vinkling bildas en praktfull yta som lämpar sig utmärkt som läshörna, arbetsplats eller extra förvaring.

Väggar: Målade ljust grå

Golv: Brädgolv i original

 

BADRUM

Fräscht och renoverat badrum i tidlöst vitt och grått. Badrummet är utrustat med vägghängd kommod, handdukstork, badkar och väggfast spegelskåp.

Väggar: Kaklade vita

Golv: Mörkgrå klinker

 

Lägenheten disponerar ett vindsförråd

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea60 Kvm
Våning3/3
Driftkostnader3 600kr/år
FöreningMasthugget 9:5
Avgift/månad3 075:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV
EldstadKakelugn (Ej i Bruk)
BalkongBalkong
FörvaringsrumVindsförråd
HissNej
EnergideklarationEj utförd
Andel3.70000%
Lgh.nr.152-1-1015
Lgh.nr. LMV1302

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1906
Fönster2-glas
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El2 400kr/år
Försäkring1 200kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
3 600kr/år
Schablonberäknad

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.