SÅLD
Vasastaden, Erik Dahlbergsgatan 44

Charmfull vindsetta med en stor dos karaktär! Synliga takbjälkar, fönsterkupor, burspråk, takfönster, inkluderad kattvind och synlig murstock. Öppen social planlösning, helt insynsskyddad och med utsikt! Våning 4 av 4 i välmående och stabil bostadsrättsförening. Oslagbart Vasaläge i lugna kvarter med citypulsen alldeles runt hörnet!

Budgivning dold
fakta
Antal rum1 rum och kök
Avgift1 979:–
Boarea31 Kvm
Andel1.46%
Våning4 av 4

LÄGENHETSBESKRIVNING

 

Bara några kvarter upp från Vasaplatsen nås den övre delen av Erik Dahlbergsgatan, en idyllisk plats i staden som kantras av välbevarade sten- och landshövdingehus med stora kulturhistoriska värden och pittoreska förträdgårdar. Erik Dahlbergsgatan namngavs 1882 till minne av greve Erik Dahlbergh som levde på 1600-talet. Erik Dahlbergh var en viktig person i dåtidens Göteborg då han bland annat gjorde ritningarna till Skansen Lejonet och Skansen Kronan. Här bor du verkligen mitt i stan, med promenadavstånd till det mesta. Dessutom synnerligen bra kommunikationer som enkelt tar dig vidare till stadens alla hörn.

 

HALL

Plats för avhängning och förvaring direkt innanför dörren. Vy över allrummet som tack vare takfönster och fönsterburspråk badar i ljus. 

Vägg: Vitmålade

Golv: Parkett

 

ALLRUM

Ljust och luftigt rum med öppen planlösning och massvis av charm! Synliga takbjälkar, generös takhöjd, takfönster, burspråk, inkluderad kattvind och murstock. Plats för både soffa, säng och skrivbord samt goda förvaringsmöjligheter i form av ett smart Elfa-system dolt bakom draperi i vitt linnetyg. Takfönster från Velux med fjärrstyrd öppning-/stängningsfunktion och mörkläggningsgardin. 

Väggar: Vitmålade

Golv: Parkett

 

KÖK

Väl tilltaget kök byggt i vinkel med öppen planlösning mot allrummet. Bra skåpsförvaring med luckor i brutet vitt och rejäla bänkytor i massiv ek. Plats för köksbord intill charmfull fönsterkupa. Utsikt! Maskinell utrustning i form av induktionshäll, fläkt, micro, varmluftsugn, diskmaskin samt kyl och frys. 

Väggar: Vitmålade

Golv: Parkett

 

BADRUM

Helkaklat och fräscht badrum inrett i ljusa toner. Badrumsmöbler i form av toalett, kommod med ovanliggande handfat, spegelskåp, handdukstork, duschkabin och tvättmaskin. 

Väggar: Kaklade

Golv: Klinker

 

Till lägenheten hör ett källarförråd. 

 

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum1 rum och kök
Boarea31 Kvm
Våning4 av 4
Driftkostnader3 700kr/år
FöreningBrf Erik Dahlbergsgatan 40-46
Avgift/månad1 979:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten (Obligatoriskt tillägg om 249 kr för bredband)
FörvaringsrumKällarförråd
HissNej
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda151 kWh/Kvm och år
Andel1.46%
Lgh.nr.V2ED44
Lgh.nr. LMV1302

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1918
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudBredband via Bitcom

Driftkostnader

El2 200kr/år
Försäkring1 500kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
3 700kr/år
Driftskostnader uträknade genom schablon. Faktiska kostnader kan variera.

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.