SÅLD
Lorensberg, Lundgrensgatan 12

I det klassiska kvarteret Lorensberg strax bortanför Näckrosdammen och Korsvägen står de pampiga tegelfastigheterna på rad. Med kommunikationer i värdsklass bokstavligen runt hörnet och samtidigt närhet till lugn och grönska är läget optimalt. Läget i huset är även det riktigt bra högt upp med hiss och solig balkong mot innergården. Lägg därtill en stabil bostadsrättsförening och en renoverad samt omhändertagen interiör.

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift3 303:–
Boarea60 Kvm
Andel5.34%
Våning4/5

Lägenhetsbeskrivning

HALL 

Fyra trappor upp (Hiss finns) kliver du rakt in en rymlig välkomsthall. Plats för avhängning och bakom en bevarad spegeldörr finns en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Den öppna hallen möjliggör för mindre möblemang eller ytterligare förvaring. Från hallen nås lägenhetens alla rum.

Väggar: Målade i grått och fondvägg i plommon 

Golv: Ekparkett trestav 

 

VARDAGSRUM 

Vardagsrum och kök med öppen planlösning sinsemellan. Rummet upplevs rymligt tack vare ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna och balkongdörren. I de charmfulla djupa fönsternischerna har originalfönsterbänkar i kalksten bevarats och dessutom är taket utsmyckat med taklister. Den öppna planlösningen möjliggör för både ett större matbord med plats för större middagar samtidigt som det finns det gott om plats för soffa och soffbord. 

Väggar: Målade i grått 

Golv: Ekparkett trestav 

 

 

KÖK 

Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor tack vare den köksö som köket kompletterades med år 2016 när väggen till vardagsrummet revs. Övriga köket renoverades 2008/2009 med skåpsinteriör från Vedum. Köket är tidlöst inrett med släta vita luckor och bänkskiva och sockel i trä ger köket en varm känsla. Vid renoveringen 2016 utrustades köket med ny ugn & häll. Från köket har man direktkontakt med lägenhetens balkong som vänder sig ut mot den lugna innergården. Här finns plats både för planteringar och ett mindre möblemang av utemöbler att avnjuta sitt morgonkaffe på.  

Väggar: Målade i grått 

Golv: Ekparkett trestav 

 

SOVRUM 

Rofyllt sovrum till höger i lägenheten avskilt från de sociala ytorna. Alldeles lagom stort med plats för dubbelsäng, mindre arbetsplats samt flertalet garderober. Väggarna i sovrummet är målade i mörkgrön kulör som skapar en harmoniskt lugn i rummet. Även sovrummet är utsmyckat med taklister.  

Väggar: Målade i mörkgrönt 

Golv: Ekparkett trestav 

 

BADRUM 

Fräscht och ljust badrum med helkaklade väggar och golv. Badrumsmöbler i form av toalett, handdukstork samt kommod och spegelskåp från Vedum. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch samt duschdörrar installerades år 2016 i samband med köksrenoveringen.  

Väggar: Kakel, vitt 

Golv: Klinker, mörkgrå 

 

ÖVRIGT 

Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea60 Kvm
Våning4/5
Driftkostnader5 813kr/år
FöreningLorensberg 33:12
Avgift/månad3 303:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV, Balkongtillägg
BalkongBalkong
FörvaringsrumKällarförråd
HissJa
EnergideklarationUtförd
EnergiklassD
Energiprestanda111 kWh/Kvm och år
Andel5.34%
Lgh.nr.13
Lgh.nr. LMV1401

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1927
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El3 000kr/år
Försäkring2 813kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
5 813kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.