SÅLD
Kungshöjd, Arsenalsgatan 6 A

Unik vindsvåning med stans bästa läge på toppen av Kungshöjd. I vacker och borgliknande fastighet på attraktiva Arsenalsgatan ligger denna privata trerummare, stora sociala rum med terrass i söder samt privat hotell-liknande avdelning i lugnaste gårdsläge. Våningens höga läge ger fri utsikt över innerstadens gator i söder men även i norr.

Budgivning dold
fakta
Antal rum3 rum och kök
Avgift5 458:–
Boarea113 Kvm
Andel7.67%
Våning6/6

Lägenhetsbeskrivning

Läget i stan är ett av de mest populära. Göteborgs stads arbete med att bygga ihop stadsdelarna Kungshöjd och Linnéstaden har resulterat i ett nytt levande område kring Esperantoplatsen. Men det är inte slut där, just nu håller Göteborg på att åter vända ansiktet mot havet, genom projekten stenpiren och skeppsbron. Tack vare projekten kommer området att bli ett av de mest spännande och trivsamma i staden. Inte alls långt bort ligger resecentret Stenpiren, där båten tar dig ut till skärgården under sommarmånaderna. Närmre havet mitt i stan får man leta efter!

 

HALL

Praktisk entré med hiss hela vägen upp. Avhängning i nisch direkt innanför dörren och öppen hall med privata avdelningen på vänster sida och de mer sociala på höger.

Golv: Parkett

Väggar: Målade

 

VARDAGSRUM

Stort ljust och öppet vardagsrum i anslutning till både kök och terrass. Mitt i rummet tronar en mäktig och fungerande öppen spis upp sig. Avdelad ljusgård med takfönster som skapar en riktigt behaglig plats, används idag som läshörna men kan likväl agera ståtlig matplats. Ett runt fönster ger ett bra spanläge ner mot Hagas många gator.

Väggar: Målade vita

Golv: Parkett

 

KÖK/TERRASS

Socialt kök i vinkel alldeles i anslutning till takterrassen, tack vare stora skjutdörrspartier kan inne lätt bli ute och ute lätt bli inne. Terrassen ligger i bästa söderläge och solen skiner från tidigt till sent på dagen.

Kök från Ballingslöv 2014 med klassisk färgsättning och fina trädetaljer i handtag, skåpssidor och socklar. Fullutrustat med ångugn, varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin, fullstor kyl och halvhög frys samtliga från Siemens. Kakelsättningen är i Mosaik och bänkskivan i kontrasterande vitt laminat.

Golv: Parkett

Väggar: Målade vita

 

 

MASTER BEDROOM

Från hallen börjar den privata avdelning som närmast liknas vid en hotellsvit med ett stort öppet sovrum längst in och två klädkammare, separat badrum och stora öppna fönster med utsikt. På golvet ligger en mjuk och lugnande heltäckningsmatta i grått. I föreningen diskuteras möjligheterna till att bygga balkonger mot gården och isåfall skulle en eventuell balkong/terrass härifrån ge perfekt läge för kvällssolen. Från sovrummet finns en separat utgång/ingång via b-trapphuset.

Golv: Heltäckningsmatta

Väggar: Målade vita

 

 

Badrum 1

Badrum i äldre modell med plastmatta på golv och kaklade väggar. Idag bra utrustat med tvättmaskin, torktumlare, badkar, tvättställ och toastol. 

Golv: Plastmatta

Väggar: Kaklade

 

SOVRUM 2

Avskilt från master bedroom finns våningens andra sovrum också placerat mot gården i lugnaste läge. Inrymmer med enkelhet en större säng och arbetsplats.

Golv: Parkett

Väggar: Målade vita

 

BADRUM 2

Lägenhetens andra badrum är renoverat 2014 i ljusa tidlösa färger och utrustat med dusch bakom väggar i glas, tvättställskomod och toastol.

Golv: Mosaik-klinker

Väggar: Vita rektangulära kakelplattor

 

ÖVRIGT

Till lägenheten hör ett förråd beläget två trappor ner i b-uppgången

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum3 rum och kök
Antal sovrum2-
Boarea113 Kvm
Våning6/6
Driftkostnader5 900kr/år
FöreningBrf Arsenalsgatan 6
Avgift/månad5 458:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
EldstadÖppen spis
BalkongTakterass
FörvaringsrumFörråd (Två trappor ner)
HissJa
EnergideklarationEj utförd
Andel7.67%
Lgh.nr.00018
Lgh.nr. LMV1601

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1910
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El3 600kr/år
Sotning500kr/år
Försäkring1 800kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
5 900kr/år
Schablonberäknat

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.