SÅLD
Linnéstaden, Linnégatan 31

Pampig sekelskiftestrea med utmärkt läge på Linnégatan! Charmfull lägenhet genomgående högt till tak och vackra detaljer från det förra sekelskiftet. Stuckaturer, listverk och originalgolv för att nämna några. En av stadens få uteplatser med direktaccess från köket. Oerhört välskött och stabil förening med låg belåning och avgifter.

fakta
Antal rum3 rum och kök
Avgift3 645:–
Boarea95.4 Kvm
Andel4.62434%
Våning2

Lägenhetsbeskrivning

HALL

Enkelt och praktiskt med stor hiss som går direkt från markplan och stannar direkt utanför dörren. Underlättar och gör storhandlandet eller barnvagnskörandet till en lek. Rymlig hall med ingång till vardagsrum och stora sovrummet. Förvaring i garderob bakom praktiska skjutdörrar. Möjlighet till ytterligare förvaring längs med hallens väggar.

Väggar: Målade

Golv: Parkettgolv

 

VARDAGSRUM

Stort och pampigt vardagsrum med höga fönster mot Linnégatans trädallé. Dubbeldörrar mot sovrummet och fint bevarade originaldetaljer i stuckatur och lister. Gott om plats för såväl matgrupp som soffgrupp.

Väggar: Målade ljust grå

Golv: Stavparkett i fiskbensläggning

 

SOVRUM/MATSAL

På andra sidan dubbeldörrarna ligger det lika pampiga sovrummet som likväl kan agera matsal. Höga fönster ger ett skönt ljus. Plats för förvaringsmöbler eller arbetsplats. Bevarade originaldetaljer i den finmejsalde stuckaturen, listverk och dörrar.

Väggar: Målade ljust grå

Golv: Parkettgolv

 

KÖK

Stilfullt kök med vita klassiskt fasade luckor. Läget in mot den lugna innergården är optimalt med den egna terrassen alldeles utanför. Perfekt för grillmiddagar och umgänge. Otroligt smart utformat kök som dessutom är fullutrustat med diskmaskin, kombinerad tvättmaskin, kyl, frys, spishäll och varmluftsugn.

Väggar: Målade vita

Golv: Parkettgolv

 

UTEPLATS

En av få egna uteplatser i Linné! Dessutom privat beläget på avskild och lugn innergård. Här inryms utan vidare en stor loungegrupp, odlingar och grill. Tack vare nivåskillnaderna på innergården ramas uteplatsen in av klättrande växter. Utgång till terrassen sker enkelt genom glasinfattad dörr direkt från köket. Förberett med utdragen el.

 

SOVRUM 2

Stort och synnerligen lugnt sovrum med fönster mot innergården. Tidigare var detta master bedroom och inrymmer enkelt en dubbelsäng. Nu huserar familjens son här och rummet agerar således både lekrum och sovrum. Även här högt till tak och stort fönster. Rikligt med förvaring i två stora garderobssektioner.

Väggar: Målade i bruten vit

Golv: Parkettgolv

 

BADRUM

Rymligt och renoverat badrum i klassiska färger. Utrustat med spegelskåp, väggskåp, kommod, duschhörna och handdukstork.

Väggar: Kaklade vita

Golv: Klinker i grått

 

Till lägenheten hör ett källarförråd som nås enkelt via hiss eller trappan ner i samma uppgång.

 

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum3 rum och kök
Boarea95.4 Kvm
Våning2
Driftkostnader5 400kr/år
FöreningBrf Linnor
Avgift/månad3 645:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
BalkongUteplats
FörvaringsrumKällarförråd
HissJa
EnergideklarationEj utförd
Andel4.62434%
Lgh.nr.25
Lgh.nr. LMV1101

Byggnad m.m

Byggnadsår1900
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudBredbandsbolaget / A3T3

Driftkostnader

El3 600kr/år
Försäkring1 800kr/år
Total driftkostnad 5 400kr/år

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post
Biträdande Mäklare
Erika Bergholm
070-143 33 43
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.