SÅLD
Kungsladugård, Slottsskogsgatan 71A

Mitt emellan Slottskogens grönska och Mariaplans sjudande café- och restaurangliv! Med idylliska Slottsskogskolonin alldeles utanför fönstren åt ena hållet och föreningens mysiga innergård åt andra. 47 väldisponerade kvadratmeter med stort vardagsrum och ett sovrum stort nog för två! Fint renoverad med genomgående framtagna brädgolv, finmejslad stuckatur, listverk och gjutjärnselement. Bra kommunikationsmöjligheter alldeles runt husknuten. Välskött förening med två hyresrätter kvar!

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift2 510:–
Boarea47.6 Kvm
Andel7.933%
Våning1 tr

LÄGENHETSBESKRIVNING

 

Frågan är om inte Majorna/Kungsladugård är Göteborgs egen version av New Yorks Brooklyn? Här lever barnfamiljer, konstnärssjälar, hipstersskägg och politiskt aktiva i en fantastisk symbios som skapar den unika atmosfär man bara hittar här. Det är som en resa bakåt, till tiden då vi levde tillsammans, och inte bara bland varandra.

Stadsdelen bjuder på fantastiska möjligheter och variationer. Allt från trendiga restauranger, jordnära kaféer, ekologiska bagerier, nischade butiker till härliga parkmiljöer och skönt häng. Och så har vi Kungsladugårds egna lilla ”innanhav”, Plaskis, där invånarna njuter av sol och svalkande lek om sommaren och kälkåkning på vintern. Från den här lägenheten krävs det dock inte mer än ett par kliv över gatan och du befinner dig i ett av stans prunkande koloniområden, idylliska Slottsskogskolonin.

 

HALL

Stor möblerbar hall med plats för avhängning direkt till vänster och förvaring i en garderob som lätt kan utökas till fler om man skulle önska. 

Väggar: Målade

Golv: Originalbrädgolv

 

VARDAGSRUM

Med idylliska Slottsskogskolonin alldeles utanför fönstret. Ljust och luftigt med generösa sällskapsytor som rymmer diverse typer av möbler. Framtagna originalbrädor, gjutjärnselement. stuckatur, takrosett samt foder och socklar med mjuka profiler.

Väggar: Målade

Golv: Originalbrädgolv

 

SOVRUM

Bakom glasinfattad innerdörr. Plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring i två garderober. Charmfullt med originalbrädgolv, gjutjärnselement och finmejslade listverk.

Väggar: Målade

Golv: Originalbrädgolv

 

KÖK

Med fönster mot innergården och bevarad charm i framtagna brädgolv, lister, gjutjärnselement och tidsenligt hörnskafferi. Kökssnickerierna har man låtit penselmåla i en grå nyans och ovan diskbänken i rostfritt stål och ek är det kaklat i vitt. Maskinell utrustning i form av spis, ugn, fläkt samt kombinerad kyl och frys. 

Väggar: Målade

Golv: Originalbrädgolv

 

BADRUM

Fräscht badrum med ljust målade väggar och golv. Badrumsmöbler i form av toalett, handfat, spegelskåp, handdukshängare och duschhörna. 

Väggar: Målade

Golv: Målad linoleummatta

 

Till lägenheten hör ett förråd på vinden.

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea47.6 Kvm
Våning1 tr
Driftkostnader3 770kr/år
FöreningBrf Kungsladan
Avgift/månad2 510:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, TV (basutbud)
FörvaringsrumVindsförråd
HissNej
Andel7.933%
Lgh.nr.01
Lgh.nr. LMV1001

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1935
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El2 570kr/år
Försäkring1 200kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
3 770kr/år
Driftskostnader uträknade delvis genom schablon. Faktiska kostnader kan variera.

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.