SÅLD
Majorna, Amiralitetsgatan 29A

Ljus, lugn och trivsam tvåa i ett av Majornas mysiga landshövdingehus. På plan två med utsikt över förenings mysiga innergård och grannskapets vackra husfasader. Genomgående bra skick och lägenheten är synnerligen väl omhändertagen där gamla detaljer möter nya moderna lösningar i perfekt harmoni. Läget är mycket trevligt med flera mysiga kaféer, små butiker och restauranger runt hörnet.

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift3 978:–
Boarea53 Kvm
Andel0.85205%
Våning2/3

Lägenhetsbeskrivning

Majorna! Göteborgs mest populära förstad. I Majorna bor och lever man. Här lever barnfamiljer, konstnärssjälar, studenter, hipsterskägg och politiskt aktiva i en fantastisk symbios som skapar den unika atmosfär man bara hittar här. Det är som en resa bakåt, till tiden då vi levde tillsammans, och inte bara bland varandra.

Stadsdelen bjuder på fantastiska möjligheter och variationer. Allt från trendiga restauranger, jordnära kaféer, ekologiska bagerier, nischade butiker till härliga parkmiljöer och skönt häng. Området, som egentligen innefattar Masthugget och Stigberget i öster, Majorna i mitten och Kungsladugård i väster, breder ut sig hela vägen från Slottskogen och ut till Älsvborgsbron, med dess fantastiska solnedgångar över hamninloppet.

 

HALL

Bakom kvarteret Eskulapius vackra fasader gömmer sig föreningens lummiga innergårdar med odlingsmöjligheter och mängder med sittplatser. Behagligt nära med två trappor upp från gården nås lägenheten och innanför dörren öppnar hallen upp sig med plats för jackor och skor. Från hallen når man sedan in mot köket och vardagsrummet, här finns även badrummet placerat.

Väggar: Målade

Golv: Nyslipad och oljad ek-parkett (2019)

 

BADRUM

I hallen ligger badrummet, med praktisk storlek och tidlöst inrett med vita kakelplattor på väggarna och grå våtrumsmatta på golvet. I badrummet finns det dusch, toalett, kommod, väggskåp och handdukstork.

Väggar: Kaklade vita

Golv: Våtrumsmatta

 

KÖK

Praktiskt arbetskök med gott om förvaring och den mysiga innergården alldeles utanför det stora fyrluftsfönstret med fönsterbänk i kalksten. Stilrent och fint kök med bra arbetsytor och mycket bra skåpsförvaring i form av över- och underskåp längs med kökets ena långsida. Dessutom ett bevarat kallskafferi som erbjuder extra och dold förvaring. Tidlöst inrett med lackerade skåpsluckor i grått och bänkskiva av massiv Ek. Vitvarorna består av ugn/spis (Elektro Helios), spisfläkt (Electrolux), diskmaskin (Mont Karlo) samt kombinerad kyl/frys (Ikea). Nyinsatta lister 2019.

Väggar: Målade

Golv: Laminat

 

VARDAGSRUM

Stort och luftigt vardagsrum med dubbla fönsterpartier med fyrluftsfönster. Tack vare de stora fönsterna så är rummet härligt ljust och trivsamt. Utsikt längs Såggatans tidsenliga och vackra husfasader. Vardagsrummet är tack vare storlek ett praktiskt rum som erbjuder olika sätt att möblera på. Även här fönsterbänkar i kalksten och nyinsatta fot- och taklister.

Väggar: Tapetserade (2019)

Golv: Nyslipad och oljad ek-parkett (2019)

 

SOVRUM

Otroligt härligt sovrum med lika imponerande dubbla fyrluftsfönster som i vardagsrummet. Rummet är luftigt och tack vare smart avdelning med tapetserade skjutdörrar är förvaringsproblemen som bortblåsta. I sovrummet finns plats för ett skrivbord eller ytterligare möblemang. Även här fönsterbänkar i kalksten och nyinsatta fot- och taklister.

Väggar: Målade

Golv: Nyslipad och oljad ek-parkett (2019)

 

ÖVRIGT

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd.

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea53 Kvm
Våning2/3
Driftkostnader3 936kr/år
FöreningEskulapius
Avgift/månad3 978:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten (Tv och bredband tilkommer som obligatorisk avgift om 166kr/mån)
FörvaringsrumVindsförråd
HissNej
EnergideklarationEj utförd
Andel0.85205%
Lgh.nr.31
Lgh.nr. LMV1101

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1907
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
VentilationMekanisk (endast frånluft)
Tv- InternetutbudCom Hem (Obligatorisk avgift på 166 kr/mån)

Driftkostnader

El1 440kr/år
Försäkring2 496kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
3 936kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.