SÅLD
Linnéstaden, Linnégatan 1B

Unik tvåa i fastighet från 1882. Med utmärkt läge i början på Linnégatan och på plan tre, ovanför stadens puls är läget oväntat lugnt. Med utgångar mot Linnégatan, Tredje samt Andra Långgatan har du inte många meter till allt vad Linnéstaden kan erbjuda. En av föreningens terrasser precis utanför köket, nästan som en egen uteservering.

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift4 750:–
Boarea77 Kvm
Andel3.1008%
Våning3/3

Lägenhetsbeskrivning

Lägenheten är belägen i Palmborgska huset som är Linnégatans äldsta hus och uppfördes redan 1882. Gå igenom porten på Linnégatan 1, slink ner på baksidan av huset och förtrollas av den närmast mytiska innergården som öppnar upp sig i hörnet av Linnegatan/Andra långgatan. Fortsätt förbi det gamla styckningsrummet (där det nu endast förvaras cyklar) och upp i gårdshuset 3 trappor. Lägenheten är unik i Linnéstadens myller av två- och trerummare. Redan ett steg in i lägenheten känner man av dess karaktär. Går inte att beskriva varken i ord eller bild. Måste upplevas! 

 

RUMSBESKRIVNING

 

HALL

Innanför dörren finns en stor hall med golv helt i betong. I hallen finns även en rymlig garderob gömd bakom gardiner. Runtgående planlösning med köket till vänster och vidare genom hallen till höger. 

 

Väggar: Vitmålade

Golv: Epoxilackad betong

 

KÖK

Stort sällskapskök med stora fönsterpartier ut mot den annorlunda och pittoreska innergården. Platsbyggd köksoffa med klädsel i svart läder. Köket renoverades 2007. Precis utanför dörren finns terrasse, som därmed enkelt nås från köket. Utrustat med vitvaror från kyl/frys, fläkt, ugn, mikro och spis från Whirlpool. Integrerad vinkyl från Miele samt diskmaskin snyggt integrerad bakom köksfront.

Golv: Såpat sk skurgolv

Väggar: Målade vita

 

Terrass

Utanför köket finns en större (gemensam) terrass. Endast en trappa ner finns en stor gemensam terrass med parasoller, grill och utemöbler.

 

VARDAGSRUM

Lägenhetens umgängesplats är det praktfulla vardagsrummet. Rummet ligger i anslutning till köket och sovrummet, även här är ytorna väl tilltagna och två stora fönster mot Linnégatan skänker ljus till rummet. Vill man göra lägenheten till en smart trea går det bra genom att uppföra en innervägg och på så sätt förändra dispositionen.

Golv: Oljat trägolv

Väggar: Vitmålade

 

 

SOVRUM

Ljust och väl tilltaget sovrum.  Här finns gott om plats för en dubbelsäng och bakom dörren gömmer sig en garderob för klädförvaring.

Golv: Oljat trägolv

Väggar: Målade i en rosa kulör

 

 

BADRUM

Lägenhetens badrum når du från hallen. Badrummet är utrustat med badkar, WC och tvättställ i kommod. Därtill finns en tvättmaskin och infällda spotlights i taket.

Golv: Svart klinker (golvvärme finns)

Väggar: Våtrumsmålade i vitt

 

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea77 Kvm
Våning3/3
Driftkostnader4 800kr/år
FöreningBrf Skutan
Avgift/månad4 750:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV
BalkongGemensam Terrass
FörvaringsrumVindsförråd
HissNej
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda149 kWh/Kvm och år
Andel3.1008%
Lgh.nr.0131
Lgh.nr. LMV1201

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1882
Fönster2-glas
UppvärmningFjärrvärme
VentilationMekanisk (endast frånluft)
Tv- InternetutbudCom Hem

Driftkostnader

El3 000kr/år
Försäkring1 800kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
4 800kr/år
Schablonberäknad, faktisk förbrukning kan komma att variera.

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post
Biträdande Mäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.