SÅLD
Linnéstaden, Första Långgatan 6 C

Högst upp i huset på våning 3 av 3 med kvällssolsbalkong mot pittoresk innergård. Privat och lugn lägenhet med praktisk planlösning och renoverade ytskikt. Dessutom är föreningen synnerligen välskött med en stabil ekonomi och renoverad fastighet vilket avspeglas i den låga månadsavgiften.

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift3 162:–
Boarea63 Kvm
Andel3.89%
Våning3/3

Lägenhetsbeskrivning

Historien om långgatorna går tillbaka till mitten av 1800-talet. Då präglades området främst av sin närhet till hamnen, och var därmed sjöfolkets gator. Nu, nästan 200 år senare ett myllrande och pulserande stadsliv med kreativa startups, nyskapande koncept-restauranger och ett rikt kulturliv. Läget är optimalt och centralt för den som söker närhet till såväl stadsliv som grönskan i Slottsskogen och havet nere vid kajkanten

 

HALL

Praktisk hall i T-form där entrédel med avhängning för ytterkläder finns. Hallen agerar nav och leder vidare in mot kök, vardagsrum, även till badrum och walk-in-closet. Infälld belysning i taket.

Väggar: Målade

Golv: Vitbetsade trägolv


WALK-IN-CLOSET

Sammanvävt med hallen finns en avlång walk-in-closet med gott om förvaring i öppna garderobsstommar och ytterligare förvaring döljer sig bakom specialbeställda skjutdörrar.

 

VARDAGSRUM

Stort vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Vacker stuckatur, takrosett och djupa fönster vittnar om byggåret. Rummet är stort nog att inrymma en större soffgrupp och ytterligare förvaringsmöbler. Utgång till balkongen genom glasinfattade dubbeldörrar. Vardagsrummet nås genom en stor öppning från köket vilket skapar en naturlig gemenskap mellan rummen.

Väggar: Målade

Golv: Vitbetsade trägolv

 

BALKONG

Lägenhetens uterum! Under 2017 färdigställde föreningen byggandet av balkongerna. Resultatet blev fantastiskt och har bidragit till en avsevärt förbättrad utemiljö. Detta är en av föreningens i särklass största balkonger med sina ca 4 meter i längd. Balkongen löper längs med vardagsrummet och därmed är den enkel att nå från lägenhetens sociala ytor. Gott om plats för planteringar och utemöbler. Här skiner solen under sen eftermiddag och kväll.

 

KÖK

Smart placerat och genomtänkt kök i anslutning till vardagsrummet. Trapphusets rundade tegelvägg är framtagen och vitmålad. Integrerade spotlights över köksstommarna ger bra med arbetsbelysning. Inrett med vita luckor och rektangulärt kakel, samt maskinpark i svart utförande. Bänkskiva i mahogny och kaklad vägg. Utrustat med varmluftsugn, mikro, spisfläkt, kombinerad kyl/frys och spishäll.

Väggar: Vitmålade

Golv: Vitbetsade trägolv

 

SOVRUM

Knäpptyst sovrum med lugnt läge mot innergården. Sovrummet är charmfullt med vinklar och en rundad vägg. Rummet är stort det finns plats för dubbelsäng och ytterligare möbler.

Väggar: Målade 

Golv: Vitbetsade trägolv

 

BADRUM

Stilrent och renoverat badrum 2012 i tidlösa färg och materialval. Badrummet är utrustat med kommod, högskåp, spegel med inbyggd belysning och handdukstork.

Väggar: Vitt kakel och mintgrön glasmosaik.

Golv: Grafitgrå klinkers

 

Lägenheten disponerar ett vindsförråd

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea63 Kvm
Våning3/3
Driftkostnader4 200kr/år
FöreningMasthugget 9:5
Avgift/månad3 162:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV
BalkongBalkong
FörvaringsrumVindsförråd
HissNej
EnergideklarationEj utförd
Andel3.89%
Lgh.nr.152-1-1018
Lgh.nr. LMV1301

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1906
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El2 400kr/år
Försäkring1 800kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
4 200kr/år
Schablonberäknad

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.