SÅLD
Södra Centrum, Ebbe Lieberathsgatan 16C

Läcker studiolägenhet med stora glaspartier och imponerande takhöjd! Nyproducerad 2018 med smarta lösningar och genomtänkta materialval i social öppenhet med etage. Tidlöst kök från välrenommerade Marbodal med högkvalitativ och energisnål utrustning. Genomtänkta förvaringsmöjligheter och smakfullt inrett badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Attraktivt läge med goda kommunikationer in till city samt mataffärer, café och gym alldeles utanför porten. Bredband ingår!

Budgivning dold
fakta
Antal rum1.5 rum och kök
Avgift3 183:–
Totalyta51.5 Kvm
Andel0.384%

Lägenhetsbeskrivning

Södra Centrum växer fram söder om Göteborgs innerstad utmed Mölndalsån. Studio 256, ritat av Tengbom och Kanozi, är ett urbant kvarter som ligger en kort cykeltur från innerstaden, alldeles intill cykelbana och spårvagnshållplats. Studio 256 är enkelt att prata om som ett framtidens kvarter och genomsyras av arbetet för miljömässig hållbarhet där formstark arkitektur samspelar med miljövänliga material. Projektet är Svanenmärkt och följer dessutom Göteborgs Stads program för miljöanpassat byggande som ställer ännu högre krav än Svanenmärkningen.

 

HALL

Lägenheten nås via egen entré från innergården. Du välkomnas in i en toppmodern lägenhet med studiokänsla, slående takhöjd och sobra ljusa ytskikt. Omgående möts man av det härliga ljusinsläppet från tre stora fönsterpartier mot den lugna innergården och under trappan finns det plats för avhängning av jackor och skor. Lite längre in i lägenheten nås en inre hall med plats för skrivbord och byrå samt ytterligare förvaring i garderob och städskåp. 

Väggar: Målade

Golv: Vitlaserad askparkett

 

KÖK

Vidare nås det stilrena köket från Marbodal. Smarta lösningar och genomtänkta materialval fortsätter genomgående att prägla lägenheten liksom den sociala öppenheten och generösa takhöjden upp till nock. Köket är inrett med vita släta skåpsluckor som smakfullt möter en ljusgrå betongmönstrad bänkskiva. Köket upplevs extra stilrent då bänkskivan övergår till väggplatta med målade väggar ovantill. Stor matplats intill det höga fönstret med plats för många sittande gäster. Köket är utrustat med inbyggda och energismarta vitvaror från Bosch i form av häll, ugn, mikro, kombinerad kyl/frys samt inbyggd diskmaskin.

Väggar: Målade/väggplatta

Golv: Vitlaserad askparkett

 

SOVPLATS

Avskilt från de sociala umgängesytorna finns en mysig och ombonad sovplats med rum för en bredare säng och förvaring i två garderober. Här skulle man även fördelaktigt kunna dela av rummet ytterligare med en glasvägg och på så vis skapa ett separat sovrum. 

Väggar: Målade

Golv: Vitlaserad askparkett

 

LOFT/VARDAGSRUM

En stilfull trappa leder dig upp till det rymliga loftet som lämnar gott om plats för både diverse möblemang samt goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. Från loftet har man, genom de två fönster som lekfullt är placerade omlott högre upp på fasadväggen, utblick över den arkitektoniska innergården. De högt placerade fönstren gör även loftet insynsskyddat.

Väggar: Målade

Golv: Vitlaserad askparkett

 

BADRUM

Stort badrum i stilrent utförande. Helkaklade väggar i vitt och på golvet ligger ett mellangrått klinker. Badrumsmöbler i form av toalett, kommod med handfat och duschhörna med vikbara väggar. Badrummet inrymmer dessutom en kombinerad tvätt och torktumlare. 

Väggar: Kaklade

Golv: Klinker

 

ÖVRIGT

Lägenheten är registrerad som 1 rok i lägenhetsförteckningen med en lägenhetsarea på 51,5 kvm varav 17 kvm utgör loftarea.  

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum1.5 rum och kök
Totalyta51.5 Kvm
Driftkostnader4 968kr/år
FöreningBrf Södra Fredriksdal
Avgift/månad3 183:–
Ingår i avgiftenvärme, kallvatten, TV/bredband/telefoni (ej samtalskostnad) och bostadsrättstillägg
Ingår inte avgiftenKostnad för hushållsel och uppvärmning av varmvatten tillkommer och debiteras enligt enskild förbrukning.
BalkongGemensam takterrass
EnergideklarationEj utförd
Andel0.384%
Lgh.nr.31013
Lgh.nr. LMV1002

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår2018
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El3 000kr/år
Vatten/Avlopp768kr/år
Försäkring1 200kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
4 968kr/år
Kostnad för hushållsel och uppvärmning av varmvatten debiteras enligt förbrukning med retroaktiv avräkning. Du behöver inte teckna ett eget elabonnemang utan föreningen har ett gemensamt. För två vuxna personer är den uppskattade elkostnaden 250 kr/månad och varmvatten 66 kr/månad, för ensamhushåll är kostnaden för varmvatten lägre, ca 42 kr/månad (enl uppgift från föreningen). Kostnaden för hemförsäkring är schablonberäknad, faktiska kostnader kan variera.

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Erika Bergholm
070-143 33 43
Skicka E-post
Biträdande Mäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.