SÅLD
Kungsladugård, Kungsladugårdsgatan 22 B

Hemtrevlig, genomtänkt, lugn och trivsam tvåa i Kungsladugårds mysiga kvarter. Väl omhändertagen, där gamla detaljer möter nya lösningar i perfekt harmoni. Bevarade originaldetaljer som brädgolv (i samtliga rum), vackra radiatorer och djupa fönsternischer. Genomgångslägenhet med knäpptyst sovrum mot föreningens mysiga innergård. Läget i området är mycket bra med flera mysiga kaféer, små butiker och restauranger runt hörnet.

fakta
Antal rum1.5 rum och kök
Avgift2 330:–
Boarea36 Kvm
Andel3.791%
Våning1

Lägenhetsbeskrivning

Kungsladugård! Tillsammans med Majorna utgör Kungsladugård Göteborgs mest populära förstad. Här bor och lever man. Här samsas barnfamiljer, konstnärssjälar, studenter, hipstersskägg och politiskt aktiva i en fantastisk symbios som skapar den unika atmosfär man bara hittar här. Det är som en resa bakåt, till tiden då vi levde tillsammans, och inte bara bland varandra. Stadsdelen bjuder på fantastiska möjligheter och variationer. Allt från trendiga restauranger, jordnära kaféer, ekologiska bagerier, nischade butiker till härliga parkmiljöer och skönt häng. Området, som innefattar Masthugget och Stigberget i öster, Majorna i mitten och Kungsladugård i väster, breder ut sig hela vägen från Slottsskogen och ut till Älsvborgsbron, med dess fantastiska solnedgångar över hamninloppet.

 

HALL
Bakom kvarterets vackra fasader gömmer sig föreningens lummiga innergårdar med odlingsmöjligheter och sittplatser. Behagligt nära med en trappa upp från gården nås lägenheten. Enkel och öppen hall med plats för jackor och skor. Från hallen når man sedan in mot det kombinerade kök- och vardagsrummet.

Väggar: Målade vita
Golv: Vitmålat brädgolv i original

BADRUM
I hallen ligger badrummet, tidlöst inrett med vita kakelplattor på väggarna och grå klinker på golvet. I badrummet finns det dusch, toalett, spegelskåp och handdukstork. Dessutom tvättmaskin.

Väggar: Kaklade vita
Golv: Grå klinker

ALLRUM
Kombinerat kök/vardagsrum med utrymme för socialt umgänge och matlagning. Stort fönster i västligt läge ger rummet ett behagligt ljus, rum för soffmöbler och en bra matplats. Köket är stilrent utformat och renoverades under 2017 med bra arbetsytor och bra skåpsförvaring i form av över- och underskåp i vinkel. Tidlöst inrett med vita fasade skåpsluckor och kaklat stänkskydd i vitt. Vitvarorna består av en kombinerad ugn/mikro (Bosch), induktionshäll (Bosch) spisfläkt (Bosch), samt kombinerad kyl/frys (Scandomestic).

Väggar: Målade (Jotun – Evening green)
Golv: Vitmålat brädgolv i original

SOVRUM
Lugnt och rofyllt sovrum med fönster mot den grönskande innergården. Plats för dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter i stor platsbyggd garderob och i ett bevarat skafferi numera garderob.

Väggar: Målade (Jotun - Almond Beige)
Golv: Vitmålat brädgolv i original

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett källarförråd.

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum1.5 rum och kök
Boarea36 Kvm
Våning1
Driftkostnader4 200kr/år
FöreningAlchemilla
Avgift/månad2 330:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV
FörvaringsrumKällarförråd och vindsförråd
HissNej
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda121 kWh/Kvm och år
Andel3.791%
Lgh.nr.6
Lgh.nr. LMV1101

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1931
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
VentilationSjälvdrag
Tv- InternetutbudCom Hem

Driftkostnader

El3 000kr/år
Försäkring1 200kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
4 200kr/år
Schablonberäknad

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Erika Bergholm
070-143 33 43
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.