SÅLD
Linnéstaden, Första Långgatan 6B

Sekelskiftestvåa med solig balkong i västläge! Inne på den pittoreska innergård gömmer sig en lägenhet renoverad med omsorg och fokus på detaljer. Ovanligt bra skick med platsbyggda förvaringslösningar, nyrenoverat badrum, över 3 meter till tak och planlösning med spännande vinklar och vackra detaljer. Omgiven av en stor dos karaktär. Ett hem lätt att förälska sig i... Dessutom är föreningen synnerligen välskött med en stabil ekonomi och renoverad fastighet vilket avspeglas i den låga månadsavgiften där fiberbredband ingår.

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift3 016:–
Boarea58 Kvm
Andel3.58%
Våning2

Lägenhetsbeskrivning

HALL
Hallen är separerad från resterande lägenhet och erbjuder förvaring i form av avhängning på vägg och i en stor klädkammare. Det gör att ytterkläder och skor hålls undan från resterande rum. 

Väggar: Målade med bröstning.
Golv: Brädgolv

 

KÖK
Stilrent kök renoverat 2020 med klassiskt speglade luckor och lådfronter. Gedigen känsla med extra höga dörrar och bänkskiva i kalksten. Köket är utformat i två sektioner med goda förvaringsmöjligheter i såväl överskåp som underskåp och draglådor. Rikligt utrustat med varmluftsugn, diskmaskin, inbyggd spisfläkt, vinkyl (2 zoner), kombinerad kyl/frys och induktionshäll. Vackra detaljer i listverk, fönster mellan hall/kök och taklister. Från köket når man via glasinfattade dörrar ut till balkongen i rakt västerläge. Balkongen är stor och inrymmer utan problem balkongmöbler och odlingslådor.

Väggar: Målade i bruten vit
Golv: Brädgolv

 

VARDAGSRUM
På andra sidan om de vackra dubbeldörrarna finns det rymliga vardagsrummet med spännande vinklar och en pampig kakelugn (Ej eldningsbar). Ett stort fönster i västerläge bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Mängder med detaljer i stuckaturen, den pampiga kakelugnen och fina snickerier i listverk, foder och speglade dubbeldörrar. Rummet inrymmer utan problem en soffgrupp och ytterligare möbler. Härlig rymd tack vare över 3 meter i takhöjd.

Väggar: Målade i bruten vit
Golv: Brädgolv

 

SOVRUM
I bortersta delen av lägenheten finns en avdelning med ett stort sovrum, arbetsrum och ett badrum alldeles i anslutning. Sovrummet är rymligt och lugnt med ett stort fönsterparti ut mot innergården. Tack vare sovrummets unika vinkling blir rummet öppet utan att bli för stort. Gott om förvaring i inte mindre än 6 platsbyggda garderobspartier och inbyggd förvaring i djup fönsterbänk. Även här fina detaljer och högt i tak.

Väggar: Målade i bruten vit
Golv: Brädgolv

 

BADRUM
Stort och nyrenoverat badrum (2020) i klassiskt snitt med moderna inslag. Otroligt smart utformat med tvättpelare, dusch bakom vikbar glasvägg.

Väggar: Kaklade i bruten vit
Golv: Klinkergolv i flodstens-terazzo med underliggande golvvärme

 

Lägenheten disponerar ett vindsförråd

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea58 Kvm
Våning2
Driftkostnader4 200kr/år
FöreningMasthugget 9:5
Avgift/månad3 016:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Bredband
EldstadKakelugn (Ej eldningsbar)
BalkongBalkong
FörvaringsrumVindsförråd
HissNej
EnergideklarationUtförd
EnergiklassE
Energiprestanda128 kWh/Kvm och år
Andel3.58%
Lgh.nr.1011
Lgh.nr. LMV1102

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1905
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudBahnhof

Driftkostnader

El2 880kr/år
Försäkring1 320kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
4 200kr/år
Schablonberäknad

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.