SÅLD
Linnéstaden, Första Långgatan 6 B

Stor ateljetvåa med starka arkitektoniska element och mitt i centrum för Göteborgs framtid. Endast ett par stenkast bort växer en ny skyline fram när höghus efter höghus byggs upp och staden åter vänder ansiktet mot vattnet. Här erbjuds en lägenhet av högsta klass med eleganta renoveringar, vinklar och linjer tillsammans med en spännande planlösning. Ett stort välvt fönster i ena änden och på motsatt sida en rejäl balkong i söderläge. Lugnt läge precis runt hörnet från Linnéstadens stora utbud av kultur, restauranger och kommunikation. Stabil förening där bredband ingår i månadsavgiften.

Bud just nu:

4 800 000:-

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift3 524:–
Boarea73 Kvm
Andel4.84%
Våning2

Lägenhetsbeskrivning

HALL

Rymlig hall med vägghängd förvaringslösning och plats för avhängning. Från hallen når du badrum, kök och vidare in i lägenheten.

Golv: Behandlad ekparkett
Väggar: Målade i en beige/grå kulör

 

SOVRUM

Harmoniskt och lugnt sovrum mot innergården. Stora glasinfattade dubbeldörrar ut mot balkongen och inbyggd garderob i väggen. En dubbelsäng inryms utan problem och plats för ytterligare förvaringsmöbel finns.

Golv: Behandlad ekparkett
Väggar: Målade i en beige/grå kulör

 

BALKONG

Mot den knäpptysta och pittoriska innergården finns balkong i rejält tilltagna mått. Inrymmer med lätthet ett större möblemang och växter. Runt balkongen löper ett rundat staket i svartmålat järn. Balkongen vätter åt söder och är därmed solig under sommarhalvåret.

 

KÖK

Snyggt arbetskök renoverat under 2021 och designat med mörka träluckor från Marbodal och inbyggda vitvaror. Utformat med högskåp, underskåp samt öppna hyllor vilket ger gott om förvaring och ett luftigt intryck. Taktisk placering mitt i lägenheten vilket möjliggör för en större matplats i vardagsrummet eller i köket. Tålig bänkskiva i Jetstone med uppvikt stänkskydd och underlimmad vask. Fullutrustat med diskmaskin, kombinerad kyl/frys, köksfläkt, varmluftsugn och induktionshäll.

Golv: Behandlad ekparkett
Väggar: Målade i en beige/grå kulör

 

VARDAGSRUM

Slående rum som karakteriseras av stort välvt fönster längs hela kortsidan. Rummet är stort och tack vare sin utformning inrymmer det med lätthet en större matplats och soffgrupp. Det välvda fönstret har djupa nischer. Fönstret skänker ett behagligt ljus och skapar en härlig känsla åt hela lägenheten.

Golv: Behandlad ekparkett
Väggar: Målade i en beige/grå kulör

 

BADRUM

Stort och luftigt badrum med hotellkänsla. Delvis renoverat under 2020 med tålig claystone på väggar och golv (underliggande är kaklat badrum från 2008). Badrummet är tack vare sin utformning förvånansvärt stort och erbjuder idag en dusch bakom vikbara väggar i glas, förvaring i tvättställskomod och väggskåp. I ena hörnet finns en avsedd plats, där det är förberett med avlopp/el, för tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är förberett med infällda högtalare och spotlights. 

Väggar: Putsade med claystone
Golv: Putsade med claystone

 

KLÄDKAMMARE

I anslutning till vardagsrum och kök finns en rymlig och genomtänkt klädkammare med förvaring i garderobsstommar med lådor, backar och häng-möjlighet.

Golv: Ekparkett
Väggar: Målade i en beige/grå kulör

 

Lägenheten disponerar ett vindsförråd beläget på vinden ovanför trapphus B & C

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea73 Kvm
Våning2
Driftkostnader5 100kr/år
FöreningMasthugget 9:5
Avgift/månad3 524:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Bredband
BalkongBalkong
FörvaringsrumVindsförråd
HissNej
EnergideklarationEj utförd
Andel4.84%
Lgh.nr.1101
Lgh.nr. LMV1021

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1906
UppvärmningFjärrvärme

Driftkostnader

El3 600kr/år
Försäkring1 500kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
5 100kr/år
Schablonberäknad

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.