SÅLD
Bagaregården, Storkgatan 5D

Landshövdingetrea med bevarade detaljer och fungerande kakelugn! Bakom den pampiga hörnfastigheten med den karaktäristiskt gröna och utsmyckade fasaden ligger denna trea lugnt och avskilt. Mängder med bevarade detaljer i bland annat brädgolv, stuckaturer, kakelugn och listverk. Stabil och ekonomiskt stark bostadsrättsförening med välskött fastighet. Stor avgiftssänkning beslutad och genomförs from 1 Juli 2021 - Ny avgift ca 3200 kr

fakta
Antal rum3 rum och kök
Avgift4 675:–
Boarea69 Kvm
Andel2.84%
Våning2/2

Lägenhetsbeskrivning

Mitt i Bagaregården! Ett av få områden med bevarade landshövdingehus från arkitekturens guldålder 1920. I området blandas flerfamiljshusen upp av radhus, friliggande villor och grönska. I närområdet finns vackra naturområden, restauranger, cafeér och mindre butiker. Kommunikationen är synnerligen god med rik tillgång på bussar, spårvagnar och enkelhet till de större lederna. 

 

HALL

Praktisk entré med tillhörande innerhall. Som ett nav i lägenheten med ljusa fönsterpartier och praktiskt med förvaring i platsbyggd bänk och mot vägg. 

Golv: Framtaget brädgolv i original

Väggar: Målade vita

 

KÖK
Kök med spännande vinklar och praktiska arbetsytor. I klassiskt snitt med vita släta luckor, vitt kaklat stänkskydd och rejäl bänkskiva i ek-imitation. Vitvaror i rostfritt utförande (Ugn, mikro, glaskeramikhäll, köksfläkt, kombinerad kyl/frys och diskmaskin.) Rum för en mindre matplats i köket och gott om förvaring i skåp och i draglådor samt öppna hyllplan.

Golv: Framtaget brädgolv i original

Väggar: Målade vita

 

VARDAGSRUM
Stort och ljust rum med pampig fungerande kakelugn och socialt med kök i anslutning. Två stora fönsterpartier mot innergården ger ett trivsamt ljusflöde. Bevarade originaldetaljer i takrosett, stuckaturer och det gamla framtagna brädgolvet.

Golv: Framtaget brädgolv i original

Väggar: Målade äggskalsvita

 

MATSAL/SOVRUM

Rymligt rum som idag är en matsal. Praktiskt och snyggt med platsbyggda skåp längs ena väggen, bidrar med förvaring och praktisk avställningsyta. Även här ett stort fönsterparti mot innergården. Kan likväl utgöra ytterligare ett sovrum.

Golv: Framtaget brädgolv i original

Väggar: Målade grå

 

SOVRUM
Lugnt och knäpptyst rum med rofyllt läge ut mot innergården. Gott om förvaring i garderob med Elfa-system och skjutdörrar längs ena sidan av rummet. Även här fina bevarade detaljer och två fönsterpartier.  

Golv: Framtaget och målat brädgolv i original

Väggar: Målade vita

 

BADRUM

Stilrent och enkelt badrum med kaklade väggar och golv belagd med våtrumsmatta från 2006. Utrustat och uppdaterat 2021 med ny blandare, toalett, dusch och förvaring i väggskåp och kommod. Praktiskt med tvättmaskin(ny från 2021). 

Golv: Våtrumsmatta

Väggar: Kaklat

  

ÖVRIGA UPPLYSNINGAR 

Lägenheten disponerar ett förråd i samma trappuppgång, i samband med vindsrenoveringen kommer lägenheten erhålla ett nytt vindsförråd. Kakelugnen är senast besiktigad 2017-03-15 och är godkänd för användning sex år framåt från det datumet. 

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum3 rum och kök
Boarea69 Kvm
Våning2/2
Driftkostnader4 680kr/år
FöreningStorkgatan 5 och 7
Avgift/månad4 675:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV (Större avgiftssänkning beslutad och genomförs 1 Juli 2021 - Ny avgift ca 3200 kr)
FörvaringsrumVindsförråd
HissNej
EnergideklarationEj utförd
Andel2.84%
Lgh.nr.99
Lgh.nr. LMV1201

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1905
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El3 360kr/år
Försäkring1 320kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
4 680kr/år
Schablonberäknad

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.