SÅLD
Kungshöjd, Lasarettsgatan 6

Modernt och smakfullt boende i den vackra fabriksbyggnaden mitt i hjärtat av Kungshöjd. Social och praktisk 2,5:a med generös takhöjd, renoverat kök, genomgående ljusa ytskikt och ett möblerbart bonusrum. Byggnaden genomsyras av tecken på dess spännande industrihistoria som skapar en gedigen känsla. Gemensam takterrass med vidsträckt utsikt över hamninloppet.

fakta
Antal rum2.5 rum och kök
Avgift3 334:–
Boarea66 Kvm
Andel1.23155%
Våning4/7

Lägenhetsbeskrivning

HALL

Stor möblerbar hall möter dig innanför ytterdörren. Gott om plats för en större möbel alternativt garderober i fullhöjd. Möjligheterna är flera. Hallen leder dig vidare in i lägenheten och bakom en dörr gömmer sig badrummet och på motsatt sida bakom en skjutdörr finns lägenhetens andra sovrum som idag används som en rymlig Walk-in closet.

Väggar: Vitmålade

Golv: Klinker (60x60cm) 

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt vardagsrum med social öppenhet mot köket. Två stora fönster i rakt västerläge ger ett skönt ljusinsläpp. En större soffgrupp och matplats får med enkelhet plats. I taket löper de synliga balkarna tvärs genom rummet och tillsammans med fönster och nisch ger de en skön känsla som påminner om byggnadens rika historia. Samtliga ytskikt gjorda under 2015.

Väggar: Vitmålade

Golv: Vitmålad Ekparkett

 

KÖK

Köket är taktiskt planerat och erbjuder goda arbetsytor, är väl maskinellt utrustat och dessutom renoverat under 2015 med tidlösa färgval. Bakom bänkskivan i vit laminat sitter ett påkostat stänkskydd i mattslipad carraramarmor. Högblanka vita luckor och dörrar kontrasteras snyggt med beslag i mässing. Full maskinell utrustning med induktionshäll från Siemens, vägghängd köksfläkt från Franke, integrerad diskmaskin från IKEA/Electrolux, mikrovågsugn från Siemens, varmluftsugn från Siemens och integrerad kyl/frys från IKEA (Samtliga vitvaror från 2015).

Väggar: Vitmålade

Golv: Klinker (60x60cm)

 

WALK-IN CLOSET

Lägenhetens bonusrum används idag som walk in closet. Ett rejält rum som gör vardagens klädbestyr lite enklare. Alternativt kan man använda detta rum till ett extra sovrum eller arbetsrum. Ett högt smalt fönster gör att ljuset når ända in. Ordentligt med förvaring i inte mindre än 6 garderobssektioner med varierande förvaringslösningar såsom lådor, skoförvaring, häng och hyllplan.

Väggar: Vitmålade

Golv: Vitmålad Ekparkett 

 

SOVRUM

Med fönster i väster mot lugna ingenjörsgatan ligger sovrummet. Avskilt från resterande lägenhet bakom en smidig skjutdörr. Gott om plats för dubbelsäng och ytterligare förvaringsmöbler. Samtliga ytskikt gjorda under 2015.

Väggar: Vitmålade

Golv: Vitmålad Ekparkett 

 

BADRUM

Stort och genomtänkt badrum! Väggarna i badrummet är helkaklade med rakskurna plattor och på golvet ligger klinker. Dusch med fast vägg i glas och väggfast handdukstork. Stor kommod erbjuder förvaring och badrummet är dessutom utrustat med en tvättmaskin från Samsung(2015).

Väggar: Grått kakel

Golv: Vit klinker med underliggande golvvärme

 

Till lägenheten hör ett källarförråd beläget på våning 2.

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2.5 rum och kök
Boarea66 Kvm
Våning4/7
Driftkostnader3 400kr/år
FöreningKungen 6
Avgift/månad3 334:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV
BalkongGemensam takterrass
FörvaringsrumKällarförråd
HissJa
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda118 kWh/Kvm och år
Andel1.23155%
Lgh.nr.22-3455-1-408-5
Lgh.nr. LMV1111

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1912
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
VentilationMekanisk(endast frånluft) / Mekanisk m. värmeåtervinning
Tv- InternetutbudComhem / Telia FiberLan

Driftkostnader

El2 200kr/år
Försäkring1 200kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
3 400kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post
Biträdande Mäklare
Erika Bergholm
070-143 33 43
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.