SÅLD
Vasastaden, Karl Gustavsgatan 11 B

På andra våning med lugnt gårdsläge finner vi denna annorlunda och mysiga sekelskiftestvåa. Lägenheten har bevarade brädgolv, enorm takhöjd, mängder av förvaringsmöjligheter och mysig balkong. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Renoverat kök och bad med stilrena, klassiska materialval.

fakta
Antal rum2
Avgift3 043:–
Boarea56 Kvm
Andel5.79238%
Våning2

Lägenhetsbeskrivning

HALL

Separat yttre hall med hatthylla och direkt närhet till badrum. Innanför ligger en större rymlig innerhall med generösa förvaringsmöjligheter i garderobsvägg.

Golv: Brädgolv i original

Väggar: Målade

 

BAD

Badrummet renoverades 2008 i stilrena färg och materialval. Duschhörna med vikväggar av glas, vägghängd toalett och stor kommod med tillhörande tvättställ.

Golv: Klinker

Väggar: Helkaklade

 

KÖK

Stilrent kök i vitt och rostfritt. Kyl och frys finns inbyggt i en sober grå skåpsvägg. Här finns också en inbyggnadsugn i arbetshöjd. Likaså diskmaskin är integrerad mellan spis och diskho. Arbetsytan är i rostfritt stål.

Golv: Brädgolv

Väggar: Målade

 

SOVRUM

Bakom skjutdörren finner du lägenhetens sovrum. Inbjudande och lugnt med mjuk heltäckningsmatta och utgång till den stora balkongen mot gården.

Golv: Heltäckningsmatta

Väggar: Målade

Sammanfattning av Brf Karl Gustavsgatan 11

År 2002 förvärvade Brf Karl Gustavsgatan 11 fastigheten Vasastaden 7:8. Huset uppfördes år 1880. Föreningen upplåter idag 14 lägenheter med bostadsrätt och 1 bostadsrättslokal. Bostadsrätterna utgör totalt 1016 kvm och bostadsrättslokalen utgör 85 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Moderna Försäkringar.

Renoveringar

Under 2007 genomförde föreningen stambyten. Inför 2016 har föreningen beslutat att i samarbete med en entreprenad lägga om taket, renovera fönster och putsa om fasaden. Detta kommer att göras i utbyte mot att entrepenaden får bygga en lägenhet på råvinden, så detta projekt kommer ej att påverka föreningens ekonomi. I samband med byggnationen på vinden kommer man att installera en hiss i glas utanför trappuppgång B som kommer att stanna på samtliga våningsplan.

Ekonomi

Föreningens intäkter består till största del utav årsavgifterna, hyresintäkterna från lokalen står för en mindre del. Under 2014 amorterade föreningen ner sina lån med närmre 40 % och är en mycket lågt belånad förening, med bostadslån 3485 kr/kvm Det finns inga planerade avgiftsförändringar.

Tvättstuga

En tvättstuga finns i föreningen, tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp.

Andrahandsuthyrning

Ansökan om uthyrning i andrahand skall ställas skriftligen till styrelsen.

Övrigt

På gården har föreningen ett barnvagns/cykelförråd på ca 40 kvm. Trappstädningen sköts av Bo & Son Fastighetsskötsel.

Ovanstående grundas på information från föreningens kontaktperson. Uppgifter som är av särskild vikt för köparen bör kontrolleras med föreningen.

 

 

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2
Boarea56 Kvm
Våning2
Driftkostnader4 400kr/år
FöreningKarl Gustavsgatan 11
Avgift/månad3 043:–
Ingår i avgiftenVärme, V/A och Kabel-TV
FörvaringsrumVindsförråd
HissNej
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda170 kWh/Kvm och år
Andel5.79238%
Lgh.nr.0012

Byggnad m.m

UppvärmningFjärrvärme

Driftkostnader

El3 300kr/år
Försäkring1 100kr/år
Total driftkostnad 4 400kr/år

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Erika Bergholm
070-143 33 43
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.