SÅLD
Linnéstaden, Fjärde Långgatan 18B

Oerhört välhållen och kvadratsmart sekelskiftes-minitvåa med sagolika fönsterpartier mot inte mindre än tre väderstreck! Med ett av Långgatornas bästa lägen, helt insynsskyddat på hörnet av populära Brf Kråkslottets vackra fastighet med härliga grönområden precis utanför. Älskad och omhändertagen med bevarade originaldetaljer såsom brädgolv, stuckaturer, takrosett, fönsterbrädor, profilerade listverk och vackra fönsterbågar. Du som värdesätter en välhållen fastighet i fint originalskick har här hittat helt rätt!

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift2 145:–
Boarea38 Kvm
Andel3.41%
Våning1tr

LÄGENHETSBESKRIVNING

 

HALL

Lägenheten har ett fint läge på hörnet av den välhållna fastigheten, en trappa upp. I hallen finns det plats för avhängning, skohylla och en mindre byrå. Formen är lite okonventionell med charmiga vinklar och vrår, härifrån nås badrum och vardagsrum. 

Väggar: Målade

Golv: Trägolv

 

VARDAGSRUM

Stort och luftigt vardagsrum med generös takhöjd och fantastiska fönsterpartier med småspröjsade originalfönster mot parken och grönskan utanför. Djupa fönsternischer, höga fotlister, stuckaturer, takrosett och profilerade listverk. Platsbyggda garderober smälter in fint i rummet och ger god förvaring. 

Väggar: Målade

Golv: Trägolv

 

KÖK

Innanför vardagsrummet med stort originalfönster mot bergslänten utanför. Charmig layout och plats för matbord intill det höga fönstret. Småspröjsade överfönster mot sovrummet tillför både ljus och charm! Köket är utrustat med vit skåpsinteriör, öppna hyllplan, bänkskivor i trä och kakel i form av italiensk sjösten. Bevarade originalbrädgolv, höga fotlister och djupa fönsternischer. 

Väggar: Målade

Golv: Originalbrädgolv

 

SOVRUM

Knäpptyst och insynsskyddat, med ett högt placerat fönster med djup nisch vänt mot innergården. Som skjutdörr har man använt en av lägenhetens originaldörrar som hängts på en svart skena i järn. På golvet ligger originalbrädgolv som liksom i köket målats i en ljusgrå nyans. 

Väggar: Målade

Golv: Originalbrädgolv

 

BADRUM

Stort badrum som renoverades 2015 i stilrent utförande. Badrumsmöbler i form av toalett, kommod med ovanliggande handfat, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med både hand- och takdusch. 

Väggar: Kaklade

Golv: Klinker, golvvärme

 

Till lägenheten hör ett vindsförråd. 

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea38 Kvm
Våning1tr
Driftkostnader3 000kr/år
FöreningBrf Kråkslottet
Avgift/månad2 145:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, TV (grundutbud)
FörvaringsrumVindsförråd
HissNej
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda143 kWh/Kvm och år
Andel3.41%
Lgh.nr.00010
Lgh.nr. LMV1102

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1909
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El1 100kr/år
Försäkring1 900kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
3 000kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.