SÅLD
Lorensberg, Hedåsgatan 4A

Drömmig spatiös sekelskiftesetta om hela 40 kvm med endast 1 342 kr i avgift! En ovanligt luftig och ljus enrummare med massor av karaktär från det tidiga 1900-talet. Ca 3 meter i takhöjd, stora fönster i originalutförande, stuckatur, takrosett, massiv ekparkett, bevarade spegeldörrar och profilerade listverk. Belägen på vån 2 av 5 mot föreningens innergård. Oerhört välmående och stabil bostadsrättsförening med låg belåning och övernattningsrum.

fakta
Antal rum1 rum och kök
Avgift1 342:–
Boarea40 Kvm
Andel2.48%
Våning2 av 5

RUMSBESKRIVNING

 

Kliv in genom den 100 år gamla träporten och in på föreningens stenbelagda innergård. Redan i portiken ser man hur välskött och omhändertagen fastigheten är. Blicka upp mot gårdshuset. På tredje våningsplanet, bakom stora fönsterpartier i original från när huset uppfördes 1914, döljer sig en spatiös enrummare- ytterst välkomponerad där det klassiska från förr kombineras med det stilrena från idag. 

 

HALL

Innanför den fina ytterdörren med små frostade överfönster öppnar hallen upp sig med bra ytor för avhängning och förvaring i en inbyggd garderob med bevarad spegeldörr. Dessutom profilerade listverk, bevarade innerdörrar, generös takhöjd och massiv parkett i holländsk läggning. 

Väggar: Målade

Golv: Parkett

 

ALLRUM

Stort och luftigt allrum med cirka 3 meter till tak och ett givmilt fönsterparti med överljus vänt mot gården! Skildrande detaljer från byggnadsåret finns bevarade och representerade i form av profilerade golv-, dörr- och fönsterfoder, stuckatur, takrosett, spegeldörr och massiv parkett i holländsk läggning. En rejäl garderob gömmer undan kläderna! 

Väggar: Målade

Golv: Parkett

 

KÖK

Till vänster om allrummet ligger det stilrena köket, väl genomtänkt med vita köksluckor, vinklad arbetsyta och god förvaring i både överskåp och på hyllplan. En mörk bänkskiva ihop med massiv ekparkett på golvet ger tyngd åt allt det vita medan infällda spotlights skapar rätt arbetsbelysning. Ett högt fönster med överljus och djup nisch skapar fin kontakt med gården utanför och förstärker rummets luftiga känsla. Köksmaskinerna som är i rostfritt utförande och integrerade i skåpsinredningen består av spishäll, fläktkåpa, diskmaskin, ugn, micro och kombinerad kyl/frys. 

Väggar: Målade

Golv: Parkett

 

BADRUM

Från hallen nås badrummet i stilren design med tidlösa, vita kaklade väggar. Det moderna rektangulära kaklet bryts av med mörkgrå klinker på golvet. Här ryms dusch med vikbara glasväggar, wc-stol, kommod med ovanliggande handfat, badrumsspegel med infälld belysning och handduksvärmare. Infällda spotlights i taket skapar bra belysning och behaglig golvvärme ger skön temperatur åt bara fötter.

Väggar: Kaklade

Golv: Klinker

 

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum1 rum och kök
Boarea40 Kvm
Våning2 av 5
Driftkostnader4 200kr/år
FöreningBrf Bergkristallen 18
Avgift/månad1 342:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
FörvaringsrumVindsförråd
HissNej
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda134 kWh/Kvm och år
Andel2.48%
Lgh.nr.00012
Lgh.nr. LMV1201

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1914
Fönster2-glas
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El2 400kr/år
Försäkring1 800kr/år
Total driftkostnad 4 200kr/år

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.