SÅLD
Kungshöjd, Lasarettsgatan 7

Stor balkong i sydvästläge med tillhörande 49 kvm lägenhet! Ett stenkast från Göteborgs framtid med projektet Skeppsbron i fokus. Allt i lägenheten är renoverat efter 2009. Härligt högt läge, med hiss. Unikt lugnt läge mitt i stan!

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift2 893:–
Boarea49 Kvm
Andel2.42%
Våning3

LÄGENHETSBESKRIVNING

Kungshöjd är något alldeles speciellt, som en liten orörd oas mitt i staden. Ingen buss eller spårvagnstrafik men med ett blomstrande gatuliv längs Kungsgatan, en gata som numer utgör ett naturligt gångstråk mellan Linnéstaden, genom Kungshöjd och vidare ner till city. Hela Kungshöjd utgörs av trivsamma kvartersbutiker, kaffe barer och restauranger. Bara en avstickare upp så ligger här Lasarettsgatan på en lite platå på höjden. Huset på Lasarettsgatan 7 uppfördes 1938 och tillhör ett av de karaktäristiska funkishusen. 

 

Kök

Stilrent och socialt kök i öppen planlösning mot vardagsrum, renoverades 2010. Köksinredning från Kvik. Maskinparken består i induktionshäll, inbyggnadsugn och diskmaskin från Siemens, integrerad kyl och frys från Constructa och frihängande fläkt från Thermex. Oerhört bra med förvaring i överskåp och i köksö.

Golv: Parkett

Väggar: Målade vita (tapet från Cole & Son bakom köket)

 

Vardagsrum

Tack vare den öppna planlösningen får du även ett mycket rymligt vardagsrum. Stora fönsterpartier mot väst och en utgång till den enorma balkongen. Balkongen sträcker sig längs hela lägenhetens västersida, förbi sovrummet (där det också finns en utgång). Detta är utan tvekan lägenhetens tredje rum! Vid ett av fönstren finns en liten nisch, perfekt för en mindre arbetsplats.

Golv: Parkett

Väggar: Målade vita

 

Sovrum

Rymligt sovrum med klädkammare skilt från lägenhetens sociala ytor. Även här stora fönsterpartier ut mot lugna Lasarettsgatan. En balkongdörr leder även här ut till den stora balkongen.

Golv: Parkett

Väggar: Målade vita

 

Badrum

Badrummet renoverades 2009 i tidlösa och smakfulla material och färgval. Badrummet är utrustat med duschhörna med glasvägg, WC, handukstork, handfat med kommod och översittande spegel.

Golv: Mörkgrå klinker

Väggar: Helkaklat i vitt

 

Hall

Du når lägenheten genom att ta hiss eller tre trappor. Här möts du av en rymlig hall med tre garderober för förvaring och även plats för avhängning.

Golv: Parkett

Väggar: Målade

 

Till lägenheten hör ett förråd beläget på entréplan. Förrådet uppskattas till ca 4-5 kvm.

 

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea49 Kvm
Våning3
Driftkostnader4 500kr/år
FöreningLasarettet
Avgift/månad2 893:–
Ingår i avgiftenVärme, V/A och Kabel-TV
BalkongBalkong
FörvaringsrumKällarförråd
HissJa
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda184 kWh/Kvm och år
Andel2.42%
Lgh.nr.4
Lgh.nr. LMV1201

Byggnad m.m

Byggnadsår1939
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El3 000kr/år
Försäkring1 500kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
4 500kr/år
Schablonberäknad

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Erika Bergholm
070-143 33 43
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.