SÅLD
Gamla Masthugget, Vattugatan 2 D

Mystiken, Musiken och Masthugget! Högst upp i huset ligger denna synnerligen välplanerade tvårummare. Under minuten avstånd till busshållplats för i närmast oslagbar kommunikation till centrum. Kort promenad från Slottsskogen och Linné. Mycket lågt belånad förening med flera trevliga gemensamhetsutrymmen och stor grönskande innergård. Balkonger har varit på tal.

Budgivning dold
fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift2 242:–
Boarea42 Kvm
Andel1.23058%
Våning3/3

LÄGENHETSBESKRIVNING

 

Vinnarskallen skriker: Sitt för fasen inte ner! Trampa. Dag för dag tar du dig längre och längre upp innan du måste ge upp och kliva av cykeln och leda den upp sista biten. Tids nog kommer du att ta dig upp hela vägen, du kommer vinna! Känslan av att kliva av cykeln och parkera den i porten till Vattugatan 2 efter att ha lyckats bestiga berget är obeskrivlig! Vill man fuska, tar man enkelt trapporna ner, alternativt bussen, som går precis utanför dörren och som går var 4:e minut! I Göteborg är allt enkelt och i synnerhet i Masthugget, här ligger bageriet bokstavligen tre trappor ner, öl bryggd i lokala nanobryggerier avnjuts på toppen av Göteborg med utsikt över hela hamninlopp, opretantiöst, naturligt och alldeles, alldeles underbart!

 

HALL

Hallen, lägenhetens mittpunkt, är smart disponerad med avhängning för ytterkläder och skor direkt innanför dörren samt bra klädförvaring i rymlig och inbyggd originalgarderob. 

Väggar: Vitmålade väggar

Golv: Originalbrädgolv

 

VARDAGSRUM

Till vänster om hallen, med stort fönsterparti i västläge, ligger vardagsrummet. Lättmöblerat med gott om plats för större möblemang. Bevarade brädgolv, fina listverk och gjutjärnselement minner om tiden då huset uppfördes.

Väggar: Vitmålade

Golv: Originalbrädgolv

 

KÖK

Med fönster mot innergården ligger köket, renoverat under 2014 med vita släta skåpsluckor från Kvik. Yteffektivt med bra förvaring och plats för köksbord intill fönstret. Maskinell utrustning i form av induktionsspis, kombinerad ugn/micro, fläkt, kombinerad kyl/frys och integrerad diskmaskin. 

Väggar: Vitmålade 

Golv: Originalbrädgolv

 

SOVRUM

Innanför köket, med fönster mot den lugna innergården, ligger det mysiga sovrummet. Plats för större säng samt bra förvaring i en stor garderob och en "golvgarderob" vid fotändan av sängen. 

Väggar: Vitmålade

Golv: Originalbrädgolv

 

BADRUM

Helkaklat och väl disponerat badrum med golvvärme, handduksvärmare, duschhörna, kommod med bambuskiva och ovanliggande rundat handfat.

Väggar: Vitt kakel/ Blått kakel i duschdelen

Golv: Vitt klinker

 

Till lägenheten hör både vindsförråd och källarförråd. 

Föreningen har infört individuella mätningar gällande vatten- och elförbrukning. Varje medlem faktureras numera för sin egen el-och vattenförbrukning. Ett kollektivt elavtal med fördelaktigt pris har tecknats och lägenhetens faktiska elkostnad läggs på avgiftsavin vilket också innebär att man som boende slipper betala nätavgift. 

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea42 Kvm
Våning3/3
Driftkostnader5 709kr/år
FöreningHSB Brf Berghell i Göteborg
Avgift/månad2 242:–
Ingår i avgiftenVärme
FörvaringsrumVindsförråd och Källarförråd
HissNej
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda134 kWh/Kvm och år
Andel1.23058%
Lgh.nr.28

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1929
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme

Driftkostnader

El2 544kr/år
Vatten/Avlopp1 116kr/år
Försäkring2 049kr/år
Total driftkostnad 5 709kr/år

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Erika Bergholm
070-143 33 43
Skicka E-post
Biträdande Mäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.