SÅLD
Kålltorp, Solrosgatan 18C

Sällsynt och högst unik vindslägenhet, byggd 2014 med påkostade materialval, synliga bjälkar, inkluderad kattvind, brädgolv, bevarade spegeldörrar och stora takfönster. Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett generöst tilltaget badrum. Dessutom helt insynsskyddad, högst upp i charmigt landshövdingehus. Möjligt att bygga balkong!

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift2 945:–
Boarea60 Kvm
Andel1.64%
Våning3 och 4 av 4

RUMSBESKRIVNING

 

ENTRÉ/ INRE HALL

På det tredje och översta av originalplanen nås lägenhetens entré med snygg kalksten på golvet och avhängning direkt innanför ytterdörren. Husets originaltrappa (mörkbetsad med infälld belysning) leder vidare upp till vindsplanet och lägenheten. Två stora takfönster i västerläge från Velux ger tillsammans med två mindre fönster ett otroligt ljusinsläpp. Ovanför trappan sammankopplar en stor öppen hall lägenhetens övriga rum. 

Väggar: Vitmålade

Golv: Kalksten/Mörkbetsad originaltrappa/Lutat furugolv med golvvärme

 

KÖK/VARDAGSRUM 

Ljust och luftigt med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Synliga bjälkar (med infälld belysning mot golv och tak), inkluderad kattvind, vitmålad murstock, brädgolv, tre stora takfönster och utsikt. De öppna ytorna öppnar upp för en mängd olika möbleringar med gott om plats för både soffa och matbord.

Fullutrustat arbetskök i vinkel med vit skåpsinredning från Poggenpohl, läderbeslag, ljus träbänkskiva och helkaklat i vitt med svarta fogar i helförband. Väl genomtänkt med goda arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och luxuös köksö. Maskinell utrustning i form av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, fläktkåpa, varmluftsugn och integrerad diskmaskin.  

Väggar: Vitmålade

Golv: Lutat furugolv med golvvärme

 

SOVRUM

Insynsskyddat, rofyllt sovrum med takkupa i västerläge och fönsterbänk i kalksten mot föreningens innergård. Bra förvaring i garderob med skjutdörrar och dessutom inbyggd förvaring inunder snedtaket. Möjligt att härifrån bygga balkong, för mer information prata med ansvarig mäklare.

Väggar: Vitmålade/Tapetserade garderobsdörrar

Golv: Lutat furugolv med golvvärme

 

BADRUM

Stort badrum med duschhörna (glasväggar och takdusch), vägghängd toalett, spegel med bluetooth funktion, infällt handfat, fönster samt tvättmaskin och torktumlare. Renoverat med stor tanke på det praktiska och mycket förvaring.

Väggar: Kaklade

Golv: Grå klinker med golvvärme 

 

Till lägenheten hör ett källarförråd.

 

KÅLLTORP

Kålltorp – Örgrytes förlängda arm – är en gemytlig stadsdel med närhet till både staden och naturområden. I området finns det flertalet mysiga kvarterskrogar och bagerier. Föreningens pittoreska inner- och förträdgård nyttjas gladeligen av föreningens medlemmar liksom närliggande Solrosparken.

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea60 Kvm
Våning3 och 4 av 4
Driftkostnader3 600kr/år
FöreningBrf Solrosen 18
Avgift/månad2 945:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten
BalkongMöjligt att bygga balkong, för mer info prata med ansvarig mäklare
FörvaringsrumKällarförråd
HissNej
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda121 kWh/Kvm och år
Andel1.64%
Lgh.nr.34014
Lgh.nr. LMV1401

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
ByggnadsårByggnad 1932, Lägenhet 2014
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El2 400kr/år
Försäkring1 200kr/år
Total driftkostnad 3 600kr/år

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post
Biträdande Mäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.