SÅLD
Linnéstaden, Nordenskiöldsgatan 21B

Sober sekelskiftestvåa på solsidan av Nordenskiöldsgatan! Dryga 3 meter till tak, rum i fil, stuckatur, höga fotlister, profilerade dörr-och fönsterfoder och parspegeldörrar. Alla väggar målade så sent som i slutet av 2016. Balkong i söderläge och eventuell möjlighet till ytterligare en balkong mot innergården! Stabil bostadsrättsförening med stora hyresintäkter. Hiss finns!

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift3 559:–
Boarea63 Kvm
Andel2.4246%
Våning2/6

RUMSBESKRIVNING

 

HALL

Hissen tar dig bekvämt upp till andra våningsplanet. Hallen du möts av är möblerbar med högt till tak och bra ytor för avhängning och förvaring direkt innanför dörren och i en inbyggd garderob. Påtaglig sekelskiftescharm genom profilerade listverk och bevarad spegeldörr.

Väggar: Vitmålade

Golv: Ekparkett

 

KÖK

Till vänster om hallen, med ett stort fönster vänt mot föreningens innergård. Vit skåpsinredning från Puustelli och bänkskiva i vinkel. Djup fönsternisch i marmor, brädgolv och profilerade listverk. Ena väggen i köket följer trapphusets mjuka rundning och skapar karaktär. Maskinell utrustning i form av spis och ugn, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. 

Från köket kommer det eventuellt finnas möjlighet att bygga ytterligare en balkong som blir vänd mot föreningens innergård. För mer information, prata med ansvarig mäklare.

Väggar: Vitmålade

Golv: Brädgolv

 

VARDAGSRUM

Stort och luftigt vardagsrum med två höga fönster i söderläge! Drygt 3 meter till tak, stuckatur, takrosett, höga fotlister, profilerade listverk och bevarad spegelpanel inunder fönsterbräden i tidlös natursten. Dessutom en djup dörrnisch med speglar mot hallen och höga spegeldörrar i par mot sovrummet. Sobra gråmålade väggar lyfter fram de finmejslade snickerierna.

Väggar: Gråmålade 

Golv: Ekparkett

 

SOVRUM

Bakom höga spegelpardörrar, i fil med vardagsrummet. Stort sovrum, rikt präglat av stuckatur, takrosett, höga fotlister och profilerade listverk som ytterligare framträder tack vare gråmålade väggar. Mycket bra förvaring i generös garderobslänga. Originalbrädgolvet finns bevarat inunder parketten för den som vill plocka fram!

Väggar: Gråmålade

Golv: Ekparkett

 

BALKONG

Från sovrummet nås lägenhetens balkong inramat av ett svart smidesräcke och med utsikt över kvarterets gatuliv. Väderstrecket är rakt sydligt, vilket ger solchans från tidig morgon till sen eftermiddag.

 

BADRUM

I anslutning till hallen ligger badrummet, inrett i sober färgsättning med gråa klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrumsmöbler i form av toalett, kommod med ovanliggande handfat, spegel med hyllplan, vägghängt förvaringsskåp, handduksvärmare, duschhörna med vikbara glasdörrar och tvättmaskin. 

Väggar: Kaklade

Golv: Klinker med golvvärme

 

Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 5 kvm.

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea63 Kvm
Våning2/6
Driftkostnader4 800kr/år
FöreningBrf Smugglaren
Avgift/månad3 559:–
Ingår i avgiftenVärme, vatten och Kabel-tv (grundutbud)
FörvaringsrumKällarförråd
HissJa
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda139 kWh/Kvm och år
Andel2.4246%
Lgh.nr.26
Lgh.nr. LMV1101

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1902-1903
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El3 000kr/år
Försäkring1 800kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
4 800kr/år
Schablonberäknad

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post
Biträdande Mäklare
Erika Bergholm
070-143 33 43
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.