SÅLD
Linnéstaden, Övre Husargatan 21 A

Sanslös sekelskiftestrea i en av Linnéstadens mest populära bostadsrättsföreningar! Otroligt låga avgifter, avgiftsfria månader och exceptionellt låg belåning! Totalrenoverad med nytt platsbyggt kök och omsorgsfullt målade snickerier. Genomgående planlösning med originalbrädgolv, profilerade listverk och höga fönster för maximalt ljusinsläpp! Bredband ingår i avgiften.

fakta
Antal rum3 rum och kök
Avgift1 664:–
Boarea78 Kvm
Andel2.48%
Våning2

LÄGENHETSBESKRIVNING

 

HALL

En trappa upp i en oerhört välskött fastighet.  Här möts du av en inbjudande hall med avhängningsmöjligheter både till vänster och i en nisch rakt fram. Originalbrädgolv, inmålade golvlister och profilerade dörrfoder. Hallen fungerar som lägenhetens nav och leder dig vidare in till hemmets övriga rum. 

Väggar: Vitmålade

Golv: Gråmålade originalbrädgolv

 

KÖK

Platsbyggt och sobert inrett kök i vinkel, renoverat så sent som i år! Vita släta skåpsluckor med fasade kanter inrymmer gott om förvaring i form av lådor, överskåp som går hela vägen upp till tak och städskåp i fullhöjd. Bänkskivan består av slitstark silestone med försänkt kvadratisk ho. Båda kommer från påkostade Strand. Maskinell utrustning i form av en extra bred induktionshäll (80cm), fläkt och integrerad diskmaskin från Siemens, varmluftsugn och ångmaskin samt kombinerad kyl/frys i rostfritt stål från Samsungs "Chef's Collection". Bevarade originaldetaljer i form av brädgolv och profilerade samt delvis inmålade listverk. Ett stort fönsterparti släpper in ljuset och bäddar in rummet i lummig grönska.

Väggar: Vitmålade

Golv: Gråmålade originalbrädgolv

 

SOVRUM/KLÄDKAMMARE

Bakom en massiv gråmålad spegeldörr, vägg i vägg med vardagsrummet, ligger det större av bostadens två sovrum. Rofyllt med påtaglig grönska utanför det höga fönstret, originalbrädgolv, profilerade listverk och bevarad spegeldörr. Intill sovrummet ligger en klädkammare om cirka 2 kvm som gömmer undan kläderna på ett snyggt sätt. 

Väggar: Vitmålade

Golv: Gråmålade originalbrädgolv

 

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt vardagsrum placerat längst in i bostaden. Ett lättmöblerat rum med stora sociala ytor och två höga fönster mot öster. Bevarade originaldetaljer så som brädgolv, höga fotlister och profilerade dörr- och fönsterfoder.

Väggar: Vitmålade

Golv: Gråmålade originalbrädgolv

 

GÄSTRUM/ARBETSRUM

Mot innergården ligger lägenhetens andra sovrum. Lugnt och tyst gårdsläge med charmfulla vinklar och bra plats för förvaring. 

Väggar: Vitmålade

Golv: Gråmålade originalbrädgolv

 

BADRUM

Helkaklat badrum inrett i tidlösa färger. Badrumsmöbler i form av duschhörna med vikbara glasväggar, kommod med ovanliggande handfat, spegelskåp och handduksvärmare. Trivsamt ljusinsläpp från fönster mot gården.

Väggar: Kaklade 

Golv: Klinker med golvvärme

 

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum3 rum och kök
Boarea78 Kvm
Våning2
Driftkostnader5 100kr/år
FöreningBrf Anno 1905
Avgift/månad1 664:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, fiberbredband och IP telefoni
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda128 kWh/Kvm och år
Andel2.48%
Lgh.nr.7
Lgh.nr. LMV1103

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1905
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem, Fiber från Bredbandsbolaget

Driftkostnader

El3 600kr/år
Försäkring1 500kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
5 100kr/år
Driftskostnaderna är schablonberäknade

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Erika Bergholm
070-143 33 43
Skicka E-post
Biträdande Mäklare
Jessica Fridstedt
070-143 09 77
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.