SÅLD
Linnéstaden, Nordhemsgatan 69 B

Mitt i hjärtat av Linné! Omsorgsfullt renoverad sekelskiftestvåa med genomgående hög standard. Fönster i två väderstreck, nyligen renoverat badrum, höga lister och vackra detaljer. Låg avgift i välskött BRF!

fakta
Antal rum2 rum och kök
Avgift2 609:–
Boarea52 Kvm
Andel4.34000%
Våning1

Lägenhetsbeskrivning

Linnéstaden anses av många vara Göteborgs motsvarighet av San Franscisco i miniformat och visst finns det likheter även om de är få! Ta bara den branta delen av Nordhemsgatan, visst kan den om man kisar vara rätt så lik en av San Franciscos branta backar. Om du till fots eller på valfritt fordon tagit dig över krönet och är på väg ner mot Slottsskogen, precis där i backen ligger Nordhemsgatan 69. Innanför den röda porten och mäktiga putsfasaden finns en liten pittoresk innergård där du på soliga dagar kan slå dig ner i soffgruppen och dricka upp ditt kaffe från en av Linnéstadens många talangfulla baristor!

 

HALL

Innerhall med goda förvaringsmöjligheter. Längs med hallen finns krokar för avhängning och på motsatt sida finns en rymlig klädkammare.

Väggar: Vitmålade

Golv: Vitsvart klinker i ett klassiskt mönster


KLÄDKAMMARE
Genomtänkt förvaringslösning i klädkammare. Flertalet klädstänger, hyllplan och draglådor ger dig gott om plats för dina kläder.

Väggar: Vitmålade

Golv: Svartgrå heltäckningsmatta

 

KÖK

Stilrent kök med vita fasade luckor, rostfria vitvaror och längsgående sockellist ger en gedigen och platsbyggd känsla. Skåpsinredningen är från Marbodal, bänkskiva i Stenkomposit och italienskt kakel satt i halvförband. Den maskinella utrustningen är genomgående i rostfritt utförande, kombinerad kyl/frys från Siemens, diskmaskin från Siemens, integrerad köksfläkt och varmluftsugn.

Väggar: Vitmålade

Golv: Framtaget och ljusbehandlat brädgolv

 

SOVRUM

Bakom ett par glasinfattade parspegeldörrar gömmer sig ett smart avdelat sovrum. Rummet ligger lugnt in mot innergården och två stora djupa fönster i söderläge ger sovrummet samt köket ett naturligt ljusflöde. Smart förvaring gömmer sig inmålad i väggfärgen. Plats för en dubbelsäng (160 cm).

Väggar: Målade i en blågrön nyans

Golv: Framtaget och ljusbehandlat brädgolv

 

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum som är enkelt att möblera med plats för både en större soffa och matgrupp. Ett stort fönster på ena kortsidan ger rummet ett härligt ljus. Framtaget brädgolv, höga lister och takrosett påminner om det förra sekelskiftet.

Väggar: Vitmålade

Golv: Framtaget och ljusbehandlat brädgolv

 

BADRUM

Stort, genomtänkt och påkostat badrum som renoverades under 2016, väggarna i badrummet är målade i en vattenavvisande grå färg. Bakom rökfärgade glasdörrar gömmer sig en kaklad dusch med stora vita plattor och en tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Whirlpool) samt förvaring på öppna hyllplan. Genomgående hög standard med fina detaljer i mässingshandtag och knoppar. Förvaring finns i både i tvättställ och det vägghängda skåpet.

Väggar: Målade / kaklade

Golv: Klinker med underliggande golvvärme

Planlösningar

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Boarea52 Kvm
Våning1
Driftkostnader5 640kr/år
FöreningBrf Nordhemsgatan 69
Avgift/månad2 609:–
Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV
FörvaringsrumKällarförråd och vindsförråd
HissNej
EnergideklarationUtförd
Energiprestanda171 kWh/Kvm och år
Andel4.34000%
Lgh.nr.0006
Lgh.nr. LMV1002

Byggnad m.m

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1904
UppvärmningFjärrvärme
Tv- InternetutbudComhem

Driftkostnader

El4 200kr/år
Försäkring1 440kr/år
Total driftkostnad
Kommentar driftkostnad
5 640kr/år
Baserat på säljarens uppgifter

Taxeringsvärde

mäklare
Fastighetsmäklare
Erika Bergholm
070-143 33 43
Skicka E-post
Biträdande Mäklare
Jonathan Liljegren
070-196 36 00
Skicka E-post

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.