• Erika Bergholm

  Fastighetsmäklare
  0701-43 33 43
  Skicka E-post
  Läs mer om Erika
  Fastighetsmäklare

  Erika Bergholm

  0701-43 33 43
  Skicka E-post

  Folk runt omkring mig beskriver mig som passionerad, öppen, ärlig och med en stor empati. Detta är alla egenskaper som jag värderar högt i mitt yrke som mäklare. En bra mäklare skapar kontakt med människor och ser deras behov. Till syvende och sist handlar mäkleri om att hitta rätt hem till rätt person. Det är när detta sker som affären är lyckad, för både säljare och köpare. En riktigt bra mäklare får dessutom ut ett riktigt bra pris för bostaden.

  Jag lägger stor vikt vid varje försäljning och har stor respekt för hur speciell varje affär, köpare och säljare är. Det ÄR en stor händelse att köpa eller sälja en bostad och det SKA hanteras med tillbörlig respekt. Alltför många mäklare ser mäkleritjänsten som en massproducerad tjänst. Så är det inte. För mig är det så mycket mer än så, för mig handlar det om att föra samman behov och människor.

 • Jessica Fridstedt

  Fastighetsmäklare
  0701-43 09 77
  Skicka E-post
  Läs mer om Jessica
  Fastighetsmäklare

  Jessica Fridstedt

  0701-43 09 77
  Skicka E-post

  För mig handlar mäkleriet om så mycket mer än att bara förmedla en bostad mellan två parter. Min filosofi är att varje försäljning är unik och ska skräddarsys utifrån varje enskilt hem och dess ägare. När så en dag det där samtalet kom såg jag möjligheten att efter sju år på ett av Göteborgs största mäklarföretag ta steget vidare och ansluta mig till Entrance. Ett företag jag känner speglar mycket av det jag själv värdesätter och tror på. Att vi med ett brinnande engagemang, professionell approach, affärsmässig kundfokus och känsla för stil och inredning ska kunna erbjuda en tjänst lika unik som våra kunders behov.

  Med många års erfarenhet av försäljningar i innerstaden kan jag kombinera mina kvaliteter och erfarenheter både i långsiktiga kundrelationer och affärer med kortare ledtider. Mina kunder möter jag alltid med stor Respekt, Ärlighet och Öppenhet.

  Människor i min närhet brukar beskriva mig som varm, lyssnande och harmonisk. Det där med harmonisk vet jag inte, själv tycker jag att jag besitter en nyfikenhet och otålighet som driver mig till att alltid ta det där lilla extra steget och inte ge mig förrän jag är helt nöjd. Så är det bara.

 • Jonathan Liljegren

  Fastighetsmäklare
  0701-96 36 00
  Skicka E-post
  Läs mer om Jonathan
  Fastighetsmäklare

  Jonathan Liljegren

  0701-96 36 00
  Skicka E-post

  Jag kommer ursprungligen från Varberg och har ett stort intresse för form, foto och estetik. Varför intresset för just fastighetsmäkleri väcktes hos mig vet jag inte exakt, men kanske är det kombinationen att få arbeta med människor och att kunna hjälpa dem genom en avgörande händelse blandat med inslag som marknadsanalys, juridik, estetik och foto, som lockar.

  Som fastighetsmäklare på Entrance ser jag mig själv vara en del i ett kreativt team där jag får utlopp för den inneboende nyfikenheten och det personliga engagemanget som driver mig att prova och lära mig nya saker samt utveckla långsiktigt goda relationer.

Kontakta oss

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.