Underhand, bostäder som inte når den öppna marknaden.

Vissa försäljningar som sker, läggs inte ut på öppna marknaden. På senare tid har ett begrepp för detta myntats, underhandsförsäljningar. Detta innebär att man som mäklare arbetar mer med nätverk och intresseregister för att matcha fram rätt köpare till rätt objekt.

Skälen till detta tillvägagångssätt kan vara många. Det kan handla om tidspress från säljarens sida, men också att vissa säljare inte har möjligheten att lägga ner det arbete som trots allt krävs inför fotografering och visningar. Andra vill helt enkelt undvika den exponeringen det innebär med annonseringar och stora visningar. Av erfarenhet kan vi säga att så många som omkring 10% av bostäderna säljs utanför den öppna marknaden och till någon som redan finns i vårt kundregister.

På Entrance ser vi vikten av att kunna anpassa försäljningar efter omständigheter och önskemål och erbjuder också detta arbetssätt för våra kunder. För dig som kanske letar efter ditt nästa boende innebär detta att det är viktigt att låta oss veta vad just du letar efter. Genom att skriva in dina kontaktvägar och vad du letar efter i nedanstående formulär, ökar du därför chanserna för oss att finna just ditt drömhem åt dig.

kontakta mig - jag vill ha förhandsinfo

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Entrances integritetspolicy.